Dark Mode Light Mode
μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο
΄Oσο το ΠΑΣΟΚ θα πληρώνει τις αμαρτίες – μίζες του συγχωρεμένου του Τσοχατζόπουλου και ο ΣΥΡΙΖΑ το κλείσιμο των τραπεζών το καλοκαίρι του 2015 ο Μητσοτάκης θα παίζει χωρίς αντίπαλο !
Στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Encore (φωτογραφίες)

΄Oσο το ΠΑΣΟΚ θα πληρώνει τις αμαρτίες – μίζες του συγχωρεμένου του Τσοχατζόπουλου και ο ΣΥΡΙΖΑ το κλείσιμο των τραπεζών το καλοκαίρι του 2015 ο Μητσοτάκης θα παίζει χωρίς αντίπαλο !

Από τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όλη  την προεκλογική περίοδο αντιλαμβανόμαστε ότι όσο το ΠΑΣΟΚ θα πληρώνει τις αμαρτίες – μίζες του Τσοχατζόπουλου και ο ΣΥΡΙΖΑ το κλείσιμο των τραπεζών το καλοκαίρι του 2015 ο Μητσοτάκης θα παίζει χωρίς αντίπαλο και θα έχει ένα σοβαρό προβάδισμα.

Το φάντασμα της χρεωκοπίας των μνημονίων και των Capital Control  είναι που δίνουν αυτό τον αέρα νίκης στον Μητσοτάκη που παρά τα λάθη που έχει κάνει σε πολλά επίπεδα στα μάτια του κόσμου παραμένει η μόνη αξιόπιστη λύση αφού κανείς δεν έχει διάθεση για νέες περιπέτειες.

Αυτοί που αντιπολιτεύονται σήμερα τον Μητσοτάκη θα πρέπει να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι μπορούν καλύτερα χωρίς να εκτροχιάσουν το τρένο.

Αυτός που θα τα καταφέρει θα είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός αφού είναι σίγουρο ότι η αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα κυριαρχήσει μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Το ξήλωμα θα γίνει από μέσα.

 

15η Ευρωπαϊκή κούπα για την Βασίλισσα Ρεάλ μετά την νίκη με 2-0 απέναντι στην μαχητική Ντόρτμουντ  που σίγουρα δικαιούταν κάτι παραπάνω σε αυτό τον τελικό.

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αουτσάιντερ αλλά στην διάρκεια του αγώνα έγινε το φαβορί.

Δεν τα κατάφερε γιατί δεν την ήθελε η μπάλα.

Από την αρχή του φετινού Champions League η Ρεάλ κουβαλάει πάνω το κοκαλάκι της νυχτερίδας.

 

Άνοιξαν  και σας περιμένουν για δροσερά μεσημέρια και βράδια  «ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ» στο Μυρτόφυτο.

Ομελέτα, κοτόπουλο τσίφνα , κεφτές τηγανιτός και σαγιονάρα δίχαλο.

Καλοκαίρι για πάντα παιδιά.

 

Το Σαββατοκύριακο που μόλις αφήσαμε πίσω μας ήταν και το πρώτο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες λίγο κάτω από τους 30 βαθμούς και όλα τα μπητς μπαρ από Παληό και κάτω γεμάτα.

Ακόμα και οι μαθητές που δίνουν εξετάσεις κάνανε ένα διάλλειμα για μια βουτιά.

 

Δηλαδή αν οι πολυκατοικίες στην Κωνσταντινούπολη πέφτουν στα καλά καθούμενα με έναν σεισμό τι θα γίνει ;

 

Αν  Μητσοτάκης πιάσει το 33% που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις  στις Ευρωεκλογές το πάρτι τα επόμενα χρόνια της θητείας της κυβέρνησης του θα γίνει έξαλλο με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

Το θέμα είναι αυτή την φορά η κάλπη, αν πούμε ότι γνωρίζουμε τον πρώτο, θα πρέπει να βγάλει τον αντίπαλο του Μητσοτάκη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Είναι το καλύτερο που μπορεί να προκύψει από τις επικείμενες εκλογές.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Encore (φωτογραφίες)