• 26 Ιουνίου 2024,

Άγγελος Τσατσούλης: «Δεν θέλουμε ν΄ αναβληθούν οι εκλογές»

 Άγγελος Τσατσούλης: «Δεν θέλουμε ν΄ αναβληθούν οι εκλογές»

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης μαζί με τον αντιπρόεδρο Μάρκο Δέμπα ταξιδεύουν το τριήμερο Παρασκευή έως Κυριακή στην Πάτρα. Εκεί σε μία βαριά ατμόσφαιρα για την αγορά, για τους επιχειρηματίες πραγματοποιείται η γενική συνέλευση της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα πούν στους προέδρους των επιμελητηρίων απ΄ όλη τη χώρα τα κυβερνητικά στελέχη που θα παραστούν στη διαδικασία. Εκεί – στην Πάτρα – θα συζητηθεί το θέμα των εκλογών για τις νέες διοικήσεις σε όλη τα επιμελητήρια της χώρας, εκλογές που με τα σημερινά δεδομένα, θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο του 2015.

Ο Άγγελος Τσατσούλης που ρωτήθηκε σχετικά, είπε χθες ότι τα Επιμελητήρια δεν θέλουν αναβολή των εκλογών όπως φημολογείται. Υπάρχει κι αυτό το σενάριο. Άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν, με κυβερνητική παρέμβαση οι εκλογές να πάρουν μετάθεση για 12 μήνες.

«Θέλουμε οι εκλογές να γίνουν. Να τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα μας ο Άγγ. Τσατσούλης. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει πει αρκετές φορές ότι στις επόμενες εκλογές του επιμελητηρίου δεν θα εμπλακεί, δεν θα είναι υποψήφιος. Έτσι δεν είναι μυστικό – ας σημειώσουμε – ότι ο αντιπρόεδρος Μαρκος Δέμπας έχει αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες για τη δική του υποψηφιότητα, αφού όπως όλα δείχνουν οι δηλώσεις του Άγγ. Τσατσούλη ότι αποχωρεί από τα θέματα του Επιμελητηρίου Καβάλας, είναι δηλώσεις που ισχύουν.

Το ερώτημα για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας, όποτε κι αν αυτές γίνουν, είναι αν θα έχει αντίπαλο ο Μάρκος Δέμπας ή όχι. Ονόματα, φήμες, διαδόσεις ακούγονται κι ακούστηκαν στην αγορά. Θεωρείται πάντως δύσκολο να υπάρξει ψηφοδέλτιο που θα συγκροτηθεί πολύ δε περισσότερο θα διεκδικήσει τη νίκη στις εκλογές, τη διοίκηση δηλαδή του επιμελητηρίου της Καβάλας.

Διαβάστε επίσης