Dark Mode Light Mode

Άγονος ο διαγωνισμός

Πολύ φασαρία για το τίποτα. Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός μιας ιστορίας που έληξε σήμερα το μεσημέρι εντελώς άδοξα. Αφορούσε δε την προσπάθεια του Επιμελητηρίου Καβάλας να νοικιάσει έστω για το μήνα Δεκέμβριο το ισόγειο κατάστημα του επιμελητηριακού κτιρίου στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο διαγωνισμός δεν έγινε καν αφού δεν προσήλθε κανείς ενδιαφερόμενος. Δεν κατατέθηκε ούτε μία πρόταση.

Ο επιχειρηματίας Βαφείδης που ασχολείται με τα εορταστικά χριστουγεννιάτικα είδη, ήταν απλά παρών στη διαδικασία, μάλλον για να επιβεβαιώσει ότι δε θα υπάρξει αποτέλεσμα. Οι όροι με τους οποίους το κατάστημα βγήκε σε πλειοδοτικό διαγωνισμό, ήταν συγκεκριμένοι. Το κατάστημα θα νοικιάζονταν μόνο για το Δεκέμβριο από επιχείρηση που θα πουλούσε μόνο χριστουγεννιάτικα είδη.

Εξ αυτού του λόγου φαίνεται το ενδιαφέρον του κ. Βαφείδη ο οποίος παραδοσιακά ασχολείται με τα εποχιακά είδη και των χριστουγέννων, σε άλλο όμως κατάστημα κοντά στην Ομόνοια, επί της οδού Παύλου Μελά.

Το επιμελητήριο αισιοδοξούσε να βάλει στο ταμείο του ένα ποσό 3000 ευρώ περίπου, γι΄ αυτή τη σύμβαση. Αφού όμως δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος, δεν υπάρχουν έσοδα.

Οτιδήποτε επιχειρήθηκε από πλευράς του Επιμελητηρίου τελευταία για το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχε ποτέ αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε το 2013 για το ισόγειο του επιμελητηριακού κτιρίου, ένα προνομιακό κατάστημα αφού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, να είναι περισσότερο τυχερό.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

«Υποδέχθηκαν» τον Διοικητή του ΙΚΑ

Επόμενο άρθρο

Με το proininews.gr στα γήπεδα - Πρωταθλήματα ΕΠΣΚ - Περιφερειακό Πρωτάθλημα