Dark Mode Light Mode

Άνδρας εισαγγελέας από τον Σεπτέμβρη!

Στη χθεσινή του συνεδρίαση το 11μελές δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου αποφάσισε τις μεταθέσεις και διορισμούς παλιών και νέων δικαστικών λειτουργών. Στην Εισαγγελία Καβάλας έρχεται με μετάθεση από τον Πειραιά άνδρας Εισαγγελέας, που αναλαμβάνει χρέη προϊσταμένου. Πρόκειται για τον Στέφανο Ζαρκαντζιά. Δεδομένης της αποχώρησης της κ. Κυριακούλας Χατζηνώτα (μετατίθεται ως προϊσταμένη στην Εισαγγελία Χαλκιδικής) η Εισαγγελία Καβάλας θα έχει από τον Σεπτέμβρη άνδρα προϊστάμενο. Κάτι που έχει να συμβεί από το 2005 όταν προϊστάμενος της ίδιας υπηρεσίας ήταν ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευστράτιος Παπαθανασόπουλος. Από το 2005 έως και το 2013 όλοι οι προϊστάμενοι της Εισαγγελίας Καβάλας ήταν γυναίκες.Μετατίθεται από την Καβάλα στην Εισαγγελία Χαλκιδικής και η εισαγγελική πάρεδρος Σοφία Στρογγύλη.

Αποχωρούν με μετάθεση από την Καβάλα οι Πρόεδροι Πρωτοδικών Αθηνά Μίξιου- Κυριακούλα Σαραντούδα. Μετατίθεται στην Καβάλα η Πρόεδρος Πρωτοδικών Χρυσούλα Πανά που σήμερα υπηρετεί στο Πρωτοδικείο Αθήνας. Προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Καβάλας (στη θέση της Αθηνάς Μίξιου) θα είναι από τον Σεπτέμβρη η Αρετή Παπαθανασίου (που ήδη υπηρετεί στο Πρωτοδικείο Καβάλας).

Η κ. Μίξιου μετατίθεται στην Θεσσαλονίκη κι η κ. Σαραντούδα στις Σέρρες. Στο Πρωτοδικείο Καβάλας μετατίθενται οι Πρωτοδίκες Αικατερίνη Καϊδόγλου (από τις Σέρρες), Αγγελική Πολυμένη (από τη Μυτιλήνη), Θεόδωρος Τριανταφύλλου (από την Άρτα), Ευφροσύνη Πάκου (από την Άρτα). Αποχωρούν από το Πρωτοδικείο Καβάλας οι δικαστές Ιωάννης Μαμαδάς (μετατίθεται στην Κατερίνη), Κασσιανή Μπουροδήμου (στην Κατερίνη), Μαρία Καραπά (στη Βέροια), Πηνελόπη Κεχαγιόγλου (στη Βέροια). Παραμένει στη θέση του στο Πρωτοδικείο Καβάλας ο πρωτοδίκης Ηρακλής Μέτσκας που ως ειδικός ανακριτής ορίστηκε να ερευνήσει την υπόθεση των εκδηλώσεων Μπουδακίδου. Οι μεταθέσεις αυτές ισχύουν με το νέο δικαστικό έτος δηλαδή από τις 16 Σεπτέμβρη.

 

Προηγούμενο άρθρο

Νέες δηλώσεις Τσοκτουρίδη στους 93,7:«Είμαστε σε συνομιλίες και έχουμε προχωρήσει αρκετά»

Επόμενο άρθρο

Πνιγμός ηλικιωμένης γυναίκας