Dark Mode Light Mode

Άνοιξαν χωρίς προβλήματα τα σχολεία

Επαναλειτούργησαν χθες τα σχολεία του Νομού χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Σε αρκετές περιπτώσεις την επαναλειτουργία των σχολείων είδε από κοντά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης.

Την περίοδο που τα σχολεία ήταν κλειστά, δεν υπήρξαν προβλήματα. Όπως διαπίστωσαν χθες οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων, των γυμνασίων και των λυκείων.

Τα σχολεία λειτούργησαν χθες κανονικά, έχουνε πετρέλαιο όλα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου Καβάλας ο εφοδιασμός θα γίνει αρχές Φεβρουαρίου. Η ποσότητα που θα προμηθευτούν τα σχολεία επαρκεί μέχρι το τέλος της χειμερινής περιόδου.

Χρήματα υπάρχουν στο ταμείο των σχολικών επιτροπών, αν και αναμένονται από τον περασμένο Νοέμβρη 146.000 ευρώ, που το υπουργείο υποσχέθηκε για τα σχολεία του Δήμου Καβάλας, αλλά τα χρήματα δεν ήρθαν ποτέ σε αυτά. Εκτός από την επιχορήγηση του Νοέμβρη που σύντομα θα εξασφαλισθεί, το μήνα Ιανουάριο οι σχολικές επιτροπές του Δήμου Καβάλας θα ενισχυθούν με περισσότερα χρήματα, από την 1η τακτική δόση, του υπουργείου παιδείας, όσον αφορα την καινούρια χρονιά.

Ο Κ. Σταυρίδης εκφράζει αισιοδοξία ή και σιγουριά ότι από πλευράς θέρμανσης τα σχολεία του Δήμου Καβάλας θα βγάλουν χωρίς προβλήματα και τη σχολική περίοδο που είναι σε εξέλιξη, άλλωστε για τη λήξη του χειμώνα απομένουν τρεις το πολύ μήνες.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Πήρε απόφαση ο Γιώργος Τσοκτουρίδης - Η ομάδα στα χέρια της ομάδας Τσάκα

Επόμενο άρθρο

Ο Εορτασμός των Θεοφανείων στην Ν. Ηρακλείτσα