Dark Mode Light Mode

Άρχισαν οι εκπτώσεις στην αγορά

Οι έμποροι καταστηματάρχες της Καβάλας περιμένουν κίνηση στα μαγαζιά τους, από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις που ξεκίνησαν χθες, θα συνεχιστούν σχεδόν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Για την τοπική αγορά η 15η Ιουλίου σημαίνει αλλαγή του ωραρίου, το απόγευμα, όπου για έναν μήνα, την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή τα καταστήματα στην αγορά θα λειτουργούν 6.30 – 9.30 το βράδυ, αντί 6.00 – 9.00 που λειτουργούσαν μέχρι τώρα.

Με μία ματιά στις βιτρίνες των καταστημάτων, καταλαβαίνει κανείς ότι οι εκπτώσεις ξεκίνησαν δυναμικά, με επάρκεια αγαθών και προϊόντων και υψηλά ποσοστά. Στόχος της αγοράς είναι πέρα από το συνηθισμένο ντόπιο καταναλωτικό κοινό, οι εκπτώσεις να προσελκύσουν και τους τουρίστες και επισκέπτες της περιοχής. Γι΄ αυτό και σε πολλές περιπτώσεις βιτρινών, η λέξη εκπτώσεις αναγράφεται και στα αγγλικά και όχι μόνο στα ελληνικά.

Ο εμπορικός σύλλογος Καβάλας παρακολουθεί είτε μόνος του, είτε με την ΕΣΕΕ τις εξελίξεις στο θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές. Καταβάλλεται προσπάθεια από την κυβέρνηση να ξεπεραστούν οι αντιρρήσεις των μικρομεσαίων και τα καταστήματα να λειτουργούν υπό προϋποθέσεις κάποιες ή και όλες τις Κυριακές του έτους. Ο εμπορικός σύλλογος Καβάλας και όχι μόνο, είναι σταθερά αντίθετος σε κάτι τέτοιο.

 

Προηγούμενο άρθρο

Νέα απόφαση προφυλάκισης

Επόμενο άρθρο

Κολύμπησαν απ΄ τη Θασοπούλα στην Κεραμωτή