Dark Mode Light Mode
Αύξηση αφίξεων και το Νοέμβρη
Ένταξη σε πρόγραμμα για το κτήριο του Επιμελητηρίου
Πάλι έλεγχοι για το κάπνισμα

Ένταξη σε πρόγραμμα για το κτήριο του Επιμελητηρίου

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλη και ο αντιπρόεδρος Μάρκος Δέμπας, βρίσκονται από χθες στην Αθήνα. Το πρωί είχαν συνάντηση στα γραφεία της εταιρίας Bublic με εκπροσώπους της διοίκησης αυτής.

Η εταιρία bublic είπε στους δύο εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Καβάλας, ότι το ενδιαφέρον της για την Καβάλα και το ισόγειο του επιμελητηριακού κτηρίου παραμένει, απλώς το κατάστημα της Καβάλας – είπαν – δεν είναι στην προτεραιότητά τους. Άφησαν να εννοηθεί ότι το κατάστημα θ΄ αρχίσει να κατασκευάζεται με τον καινούριο χρόνο, με προοπτική να λειτουργήσει πριν το Πάσχα.

Ο Άγγελος Τσατσούλης υποστήριξε ότι για να πάρει η εταιρία επιπλέον τετραγωνικά μέτρα στον πρώτο όροφο του κτηρίου θα πρέπει να μεσολαβήσει διαγωνισμός. Επίσης αυτός που θα πάρει τα επιπλέον τετραγωνικά μέτρα στον πρώτο όροφο, θα πληρώσει τα έξοδα που έκανε το επιμελητήριο για την προσωρινή αλλαγή των δεδομένων του, στον πρώτο όροφο, όταν ίσχυε η αρχική συμφωνία, παραχώρησης στην bublic λίγων μόνο τετραγωνικών μέτρων του ίδιου 1ου ορόφου. Και σε αυτό το σημείο η εταιρία bublic δήλωσε χθες ότι δε διαφωνεί. Με λίγα λόγια τη ενδιαφέρον της εταιρίας υπάρχει όπως διαβεβαίωσαν εκπρόσωποι της στο προεδρείο του Επιμελητηρίου, απλώς μεσολαβεί μία καθυστέρηση λόγω του ότι το κατάστημα της Καβάλας αυτή την περίοδο δεν είναι σε προτεραιότητα, θα δημιουργηθεί όμως τους πρώτους μήνες του 2014.

Χθες ο Μάρκος Δέμπας και ο Άγγελος Τσατσούλης συνάντησαν τον αναπληρωτή υπουργό περιβάλλοντος, κ. Σταύρο Καλαφάτη. Συνέχισαν μαζί του συζήτηση που είχαν αρχίσει προ ημερών στο Κιλκίς, όταν ο κ. Καλαφάτης μετείχε στη συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Εκεί έδωσε μια πρώτη υπόσχεση να χρηματοδοτήσει μέσα από πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το υπουργείο, τη ριζική ανακαίνιση του επιμελητηριακού κτηρίου.

Όπως υποσχέθηκε ο κ. Καλαφάτης υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Έγινε χθες αναλυτικότερη συζήτηση και σύντομα θα υπάρξει συμφωνία. Το έργο έχει προϋπολογισμό 300.000 ευρώ, που καλύπτει τις προϋποθέσεις του προγράμματος.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Αύξηση αφίξεων και το Νοέμβρη

Επόμενο άρθρο

Πάλι έλεγχοι για το κάπνισμα