Dark Mode Light Mode

Ένωση -Ίκαροι 70-47

Με το αριστερό ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το 2014, οι Ίκαροι, στο πρωτάθλημα της Α2 αφού ηττήθηκαν στην Καβάλα από την τοπική ομάδα με σκορ 70-47. Εξ ορισμού, ο αγώνας ήταν δύσκολος για τους Σερραίους, αφού η δυναμικότητα των δυο αντιπάλων απέχει κατά πολύ, με τους «γείτονες», να έχουν ολοκληρωμένο σύνολο, στοχεύοντας ψηλά. Αυτό που μένει όμως, ως εικόνα, σε όσους βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα στο κλειστό της Καλαμίτσας, είναι ότι οι Ίκαροι, έπαιξαν καλύτερο μπάσκετ σε σχέση με αλλά χαμένα παιχνίδια.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ:

Στο α’ δεκάλεπτο οι «κυανοκίτρινοι», ξέχασαν… να βγουν στο παρκέ, μέχρι που το ματς έφτασε στο 13-0 κι εκεί, υπήρξε αντίδραση από τους παίκτες του Νίκου Οικονόμου προκειμένου να μαζέψουν την διαφορά και να μην χαθεί ο αγώνας από το πρώτο κιόλας μέρος.

 

Το 24-9 της πρώτης περιόδου, και το +15 για τους γηπεδούχους, άλλαξε στο β΄ δεκάλεπτο… αλλά προς το χειρότερο, καθώς το αγωνιστικό πρόσωπο των Ικάρων δεν βελτιώθηκε, στην άμυνα τουλάχιστον, ενώ στην επίθεση τα χαμένα εύκολα καλάθια, από το «ζωγραφιστό», επηρέασαν το σκοράρισμα και μοιραία η διαφορά ανέβηκε κι άλλο στο ημίχρονο, 45-27.

 

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ενέργεια που βγήκε στην άμυνα ζώνης έφερε αποτέλεσμα μέχρι το 25’, όπου με ένα σερί 7-0, οι παίκτες του coachΟικονόμου, κατέβασαν την διαφορά στους 11(45-34), χωρίς όμως συνέχεια. Η Καβάλα αποφασισμένη για τη νίκη, πάτησε γκάζι και με ένα σερί 14-2, ανέβασε την διαφορά και πάλι στους 20 πόντους κλείνοντας την περίοδο με σκορ 62-38.

 

Το δ’ δεκάλεπτο αποδείχτηκε διαδικαστικό καθώς ο coachΤζημας των γηπεδούχων έριξε νέα παιδιά στο παρκέ, όπως και οι Ίκαροι, με αποτέλεσμα το προβάδισμα να διατηρηθεί υπέρ των «γειτόνων» και η Καβάλα να πάρει ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Αγιασμός των υδάτων στη Ραψάνη

Επόμενο άρθρο

Αγιασμός υδάτων με καλό καιρό αλλά λίγο κόσμο