Dark Mode Light Mode

Έρχεται για να χρυσώσει το χάπι !

Έρχεται για να χρυσώσει το χάπι !

¨Απο την μέρα που έγινε γνωστό οτι η Μέρκελ θα έρθει στην Ελλάδα έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει ένα σωρό λόγους που την φέρνουν σήμερα στην Αθήνα που έχει μετατραπεί στο κάστρο του Κακιέση.

Λόγω της έντασης που υπάρχει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης τα μέτρα ασφάλειας θα είναι δρακόντια και μεγαλύτερα απο τα μέτρα που είχαμε πάρει όταν είχε έρθει στην Ελλάδα ο ΄Κλίντον ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αλλα το θέμα μας δεν είναι τα μέτρα αλλά ο λόγος που έρχεται στην Ελλάδα και δεν είναι άλλος απο το να χρυσώσει το χάπι των νέων μέτρων. Βλέπει ο Σαμαράς οτι δεν περνάνε και για τον λόγο αυτό ζητά την βοήθεια της Μέρκελ που μπορεί με αυτά που θα πεί να μαλακώσει τις αντιδράσεις και του κόσμου αλλα και των βουλευτών που σκέφθονται σοβαρά να μην τα ψηφίσουν.

Είναι σίγουρο οτι τα μέτρα που καλούμαστε για άλλη μια φορά να πάρουμε είναι και άδικα και το κυριότερο δεν βγαίνουν αφού για να μπορέσει ο ελληνικός λαός να ζήσει κάτω απο απο αυτές τις συνθήκες που θα διαμορφωθούνε μετά την λήψη και αυτών των μέτρων θα πρέπει να τρώει κοπανιστό αέρα μόνο.

Αλλα όπως καταλαβαίνω εγώ ο Σαμαράς που γνωρίζει οτι τα μέτρα φθάνουν μέχρι το κόκκαλο παρόλα αυτά θέλει να τα ψηφίσουμε για να μπορέσουμε να ξεκολλήσουμε απο το τέλμα να πάρουμε την επόμενη δόση για να βάλουμε κανα φράγκο στα ταμεία του κράτους.

Δεν ξέρω αλλά η κυβέρνηση του Σαμαρά κάνει μια φοβερή προσπάθεια να ταυτίσει την οικονομική ανάταση της χώρας με την εκταμίευση της επόμενης δόσης που αν δεν πάρουμε θα πέσουμε ώς χώρα σε βαθύ σκοτάδι και ξεχάστε την ανατολή του ήλιο που συνήθως ακολουθεί μετά το σκοτάδι.

Μας έχουν αναγκάσει να δίνουμε τα πάντα προκειμένου να πάρουμε την επόμενη δόση γιατί αυτό είναι το σχέδιο τους.

Οτι θέλουν να περάσουν το περνάνε λίγο πρίν δώσουν λεφτά γιατί ξέρουν οτι εκείνες τις περιόδους είμαστε άφραγκοι και ευάλωτοι .

Οταν δεν έχεις δίφραγκο ούτε για ταξί πως να διαπραγματευτείς και να πείς όχι σε αυτά που ζητάνε ;

Σε όλα λέμε ναι και το μόνο που σκεφθόμαστε είναι τα λεφτά της επόμενης δόσης.

Τα λεφτά

τέλη Νοεμβρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται απο την μακρινή Γερμανία την δόση θα την πάρουμε σίγουρα αλλα προς τα τέλη Νοεμβρίου και δεν ξέρω αν αντέχουμε μέχρι τότε.

Η Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα γιατί είναι οριστικό οτι θα μας κρατήσουν στο ευρώ και προσπαθεί και αυτή, αν και καθυστερημένα να σώσει την παρτίδα.

Ο Βενιζέλος που δηλώνει οτι αυτή η επίσκεψη έπρεπε να έχει γίνει απο καιρό έχει δίκιο αλλα πως να είχε γίνει όταν ακόμα δεν είχανε αποφασίσει αν θα μας κρατήσουν ή όχι ;

Τώρα που αποφάσισαν οτι θα μας κρατήσουν, γιατί αν μας διώξουν θα τους στοιχίσει αλλάξανε συμπεριφορά και αρχίσανε και τις επισκέψεις οι οποίες συνοδεύονται απο επιθέσεις φιλίας.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και μην πιστεύεται οτι η Μέρκελ έρχεται για να μαλακώσει τα μέτρα.

Τα μέτρα δεν αλλάζουν και θα τα πάρουμε όπως θα πάρουμε και τα λεφτά της επόμενης δόσης που είναι κομβική γιατί αν είχανε αποφασίσει να μας διώξουν δεν θα παίρναμε σέντς.

Μέχρι την εκταμίευση αυτής της δόσης θα έπρεπε η Ευρωπαϊκή Ένωση να αποφασίσει τι θα κάνει με την Ελλάδα γιατί δεν ήτανε δυνατόν να μας δώσουν 32 δις και μετά να μας διώξουν.

Τα λεφτά αυτής της δόσης είναι πολλά.

Αποφασίσανε να μας κρατήσουν αναγκάζοντας να πάρουμε και άλλα σκληρά μέτρα και σε κανα μήνα θα μας δώσουν και τα λεφτά.

Μακάρι τα μισά και παραπάνω απο τα λεφτά αυτά να πέσουν στην αγορά γιατί έχουν στεγνώσει οι πάντες.

Ένα συνάχι

που αντέχει …

Κατα τα άλλα πάμε καλά και θα πάμε καλύτερα όταν περάσει και αυτό άτιμο το συνάχι που μας βασανίζει σχεδόν ένα μήνα.

Πάρα πολύς κόσμος αυτήν την εποχή τυραννιέται απο ένα περίεργο συνάχι που δεν περνάνει με τίποτα.

Με τίποτα όμως.

Ρε έχουμε ξεπατωθεί στις βουτιές εκμεταλευόμενοι τοιν καλό καιρό αλλα το συνάχι ,συνάχι.

Υπάρχει λύση και η λύση είναι αντιβίωση αλλα μακριά απο τις αντιβιώσεις.

Αγάντα και θα περάσει λεβέντες και αυτό όπως περάσανε τόσα άλλα.

Οσο αφορά τον καιρό και αυτή η εβδομάδα θα φλερτάρει με το καλοκαίρι και σε καμμία περίπτωση δεν θα είναι Φθινοπωρινή όπως πολλοί περιμένουν.

Θα πέσει η θερμοκρασία αλλα ελάχιστα.

Το μόνο που μπορεί να χάσουμε είναι τις βουτιές μας αφού υπο συνθήκες συννεφιασμένου καιρού δεν παίρνεις την απόφαση να πάς για μπάνιο.

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους …

Η πρώτη γυναίκα του Άκη αφού εξετάστηκε απο τον ανακριτή έμεινε ελέυθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφού ότι έκανε ο Άκης το έκανε μετά.

Διότι η πρώτη του η γυναίκα μάλλον δεν ήτανε αχόρταγη και άπληστη όπως ήτανε η Βίκυ Σταμάτη η οποία ήτανε και ο ηθικός αυτουργός των παράνομων ενεργειών του Άκη.

Ζητούσε η γυναίκα αβέρτα και αυτός αβέρτα για να μπορεί να ανταποκρίνεται στα θέλω της ψώνιζε αβέρτα υποβρύχια απο τους Γερμανούς.

Έφαγε πολύ πράμα ο πρώην υπουργός που δύσκολα θα ξεμπερδέψει με αυτήν την ιστορία.

Κάποια στιγμή η γυναίκα του θα βγεί αλλα αυτός με τίποτα.

Λοιπόν λεβέντες με το καλό να δεχτούμε σήμερα την Μέρκελ και να ακούσουμε τι έχει να μας πεί γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Σταθερές θεροκρασίες και ψυχραιμία γιατί είναι το πιο εύκολο να ξεφύγουμε και να μετατρέψουμε και πάλι το κέντρο της Αθήνας σε ροντέο.

Νομίζω οτι πλέον έχουμε αφήσει οριστικά πίσω μας τις αντιδράσεις βίας που είχανε δημιουργήσει συνθήκες πολέμου.

Καλημέρα σας και με το καλό να την δεχτούμε.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Επέστρεψαν και οι τελευταίοι ...