Dark Mode Light Mode

«Έρχεται υδροπτέρυγο»

Στη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης με θέμα τα φέρυ μπωτ από Καβάλα για Πρίνο, από Κεραμωτή για Λιμένα, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Χρήστος Ηλιάδης, ανακοίνωσε ότι υπάρχει πιθανότητα να δρομολογηθεί υδροπτέρυγο στη γραμμή Καβάλας – Θάσου, μάλιστα αυτό – όπως είπε – είναι πιθανό να γίνει πριν τις γιορτές.

Αν και την ώρα της τοποθέτησής του δεν ήταν ιδιαίτερα αναλυτικός, πληροφορηθήκαμε ότι εννοεί μία πρόταση του κ. Αντίοχου, που θα συζητηθεί στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του συμβουλίου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών που συνεδριάζει στις 18 του μήνα. Όπως φαίνεται ο επιχειρηματίας Κώστας Αντίοχος προτείνει ένα καινούριο υδροπτέρυγο που δεν έχει προβλήματα με τα χρόνια ζωής του. Αναμένεται – σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα – η αίτηση αυτή τη φορά να γίνει δεκτή και έτσι το υδροπτέρυγο το συντομότερο δυνατό θα ενταχθεί στη γραμμή Καβάλα – Θάσος .

Λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προς το τέλος της εβδομάδας όταν δοθεί στη δημοσιότητα η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του συμβουλίου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών στις 18 Δεκέμβρη.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Το ΚΕΕΛΠΝΟ ενημερώνει για το AIDS

Επόμενο άρθρο

Το πιο κρίσιμο 15νθήερο για τον ΑΟΚ