Έρχονται Λοβέρδος – Δερμετζόπουλος; Διπλή εξεταστική στο ΤΕΙ

 Έρχονται Λοβέρδος – Δερμετζόπουλος;  Διπλή εξεταστική στο ΤΕΙ

Την προσεχή Δευτέρα 1η Σεπτέμβρη, ξαναρχίζει στο ΤΕΙ Καβάλας η εκπαιδευτική δραστηριότητα, όπως γίνεται κάθε χρόνο, με το τέλος του καλοκαιριού και τις αρχές του φθινόπωρου.
Οι σπουδαστές απουσίαζαν από την πόλη, περίπου 2 μήνες, μόλις το ΤΕΙ σταμάτησε τα μαθήματά του. Οι διοικητικές υπηρεσίες του ιδρύματος δεν έπαψαν να λειτουργούν ούτε το μήνα Αύγουστο, άσχετα εάν στη διάρκεια του καλοκαιριού, διοικητικοί υπάλληλοι πήραν όλοι τις προβλεπόμενες άδειες τους.
Οι εξετάσεις που αρχίζουν την προσεχή Δευτέρα αφορούνε όλους τους σπουδαστές. Η εξεταστική περίοδος είναι διπλή και θα κρατήσει περίπου 15 ημέρες.
Οι νέοι σπουδαστές του ιδρύματος αναμένονται από τις αρχές Οκτώβρη, όταν και θα ξαναρχίσουν τα μαθήματα. Εξαιτίας του ότι το ΤΕΙ Καβάλας ανοίγει τη Δευτέρα για τις εξετάσεις, αναμένεται αυτή την εβδομάδα να επιστρέψουν στην πόλη οι σπουδαστές, που τόσο καιρό έλειπαν και βρίσκονταν στις ιδιαίτερές τους πατρίδες.
Εν τω μεταξύ έντονη είναι η φημολογία ότι στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενδεχομένως και στην Καβάλα, θα βρίσκονται τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες ο υπουργός παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο υφυπουργός παιδείας και βουλευτής Έβρου Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος.
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Το επικρατέστερο αναφέρεται σε επίσκεψη στην Καβάλα του κ. Δερμετζόπουλου, στο τέλος της εβδομάδας, ενώ η επίσκεψη του κ. Λοβέρδου έχει σχέση μάλλον με την Κομοτηνή, δεν αποκλείεται να γίνει τις προσεχείς ημέρες, ενδεχομένως να γίνει αρχές Σεπτέμβρη.

Διαβάστε επίσης