Dark Mode Light Mode

Έτοιμοι για επιστροφή Καρλόπουλος, Βαλεριάνος, Πρίττας – Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαραντάς

Σήμερα το μεσημέρι η προπόνηση του ΑΟΚ, έγινε στο γήπεδο του Χαλκερού κάτω υπό την επίβλεψη του Γιώργου Μαραντά.

Η ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πολύ δύσκολο Κυριακάτικο παιχνίδι, με την Κέρκυρα, που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στα συν ότι τρεις παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν προκειμένου να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, έχουν ανεβάσει ρυθμούς και μάλλον θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μαραντά.

Πρόκειται για τους Καρλόπουλο, Βαλεριάνο και Πρίττα.

Οι δυο πρώτοι έχουν να παίξουν από το ματς με την Καρδίτσα, ο τρίτος στα τελευταία παιχνίδια ήταν τραυματίας στο γόνατο. Αν παίξουν οι δυο από τους τρεις, θα είναι μια πολύ καλή είδηση για την ομάδα. Ο Μαραντάς θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του, σ` ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

*Αλλαγές στο βασικό σχήμα ο Μαραντάς

Σήμερα και αύριο θα κριθεί η συμμετοχή των τριών παικτών που προαναφέραμε, στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Ο Μαραντάς στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στο «Ανθή Καραγιάννη», θα ανοίξει τα χαρτιά του, όσον αφορά το βασικό σχήμα.

Αν μπορέσουν και παίξουν οι παίκτες που απουσιάζουν εδώ και καιρό, η ενδεκάδα εκ των πραγμάτων θα έχει αλλαγές. Ο Βαλεριάνος θα παίξει στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας και ο Καρλόπουλος στη μεσαία γραμμή. Αν πάλι δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ορισμένες θέσεις δε θα αλλάξουν.

Πάντως είναι φανερό πλέον ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, όπου ο ΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ από λάθη που γίνονται.

Στο μυαλό του Μαραντά που παρακολούθησε το παιχνίδι του ΑΟΚ με τη Δόξα Δράμας, είναι η επιστροφή του Γκαρακλίδη στη θέση του στόπερ. Μάλλον χρειάζεται περισσότερο, στην άμυνα, όπου ειδικά ο Πόπτσης δείχνει παρά τη μαχητικότητα του, μεγάλη απειρία. Λύσεις είναι φανερό ότι δε μπορεί να δώσει και ο Νιγηριανός Κονάτε.

Ο Πάλλας που χτύπησε στο ματς μέσα στη Λάρισα με τον Τύρναβο προπονείται κανονικά. Κάρτες συμπλήρωσαν ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος και ο Παντελής Ντουτσαρίδης. Ο πρώτος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής με τον Αιγινιακό και ο δεύτερος με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Θα παίξουν κανονικά με την Κέρκυρα.

 

Προηγούμενο άρθρο

2ο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας - Προωθούνται οι πρώτοι ογδόντα απασχολούμενοι

Επόμενο άρθρο

Λύση εκ των έσω αναζητά ο Χ. Κοπατσάρης μέχρι να έρθουν επικουρικοί γιατροί