Dark Mode Light Mode

Έτρεξαν στη βροχή για τον αγώνα κατά των ναρκωτικών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες ένας ακόμη λαϊκός αγώνας δρόμου από τη Νέα Καρβάλη μέχρι την Κεντρική Πλατεία της Καβάλας. Ήταν ένας καθιερωμένος αγώνας δρόμου που γίνεται κάθε χρόνο αυτή την περίοδο, σε συνεργασία του συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ Καβάλας, Όσοι έτρεξαν, το έκαναν αυτό ενισχύοντας τον αγώνα κατά των ναρκωτικών.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες επηρέασαν την προσέλευση και τη συμμετοχή, όχι όμως πολύ. Όπως έλεγαν οι δρομείς η βροχή, ο συννεφιασμένος καιρός, είναι ο ιδανικός για τέτοια γεγονότα.

Λόγω της δυνατής βροχής στις 8.00 το πρωί στη Νέα Καρβάλη, η εκκίνηση δόθηκε με μικρή καθυστέρηση. Συμμετείχαν 66 δρομείς. 61 άνδρες, 5 γυναίκες.

Βοήθησαν για την πραγματοποίηση του αγώνα η τροχαία, η δημοτική αστυνομία, κριτές στίβου και πολλοί εθελοντές.

Στην τελετή της απονομής παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Σάββας Εμφιετζής. Πρώτος μετά από 38 λεπτά τερμάτισε ο Δημήτρης Τσεφαλής από τη Δράμα, 2ος ο Δημήτρης Βογιατζής από την Καβάλα, 3ος ο Παύλος Σαρίδης από την Καβάλα.

1η γυναίκα η Μονακό Τζούλια σε 56΄, 2η η Αθανασία Χριστοφορίδου.

Η πρόεδρος του συλλόγου Οικογένεια ΚΕΘΕΑ Κιβωτός Καβάλας, Μαρία Μπραστιανού, είπε στην εφημερίδα μας, τα εξής:

 

«Αυτός είναι ο 5ος αγώνας, ο Γρηγοριανός, με το μήνυμα της απεξάρτησης, με το μήνυμα που δίνει το ΚΕΘΕΑ και παρά το άσχημο του καιρού, είχαμε πολλές συμμετοχές και χαιρόμαστε πολύ.

Ο Σύλλογος έχει ακόμη πολύ αγώνα και θα θέλαμε να έχει και περισσότερα μέλη, αλλά δυστυχώς ο κόσμος αδιαφορεί όπως αδιαφορεί και για άλλα θέματα που τον αφορούν. Αδιαφορεί και για την εξάρτηση και για την απεξάρτηση».

ΕΡ: Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ Καβάλας πως είναι;

ΑΠ: «Εντάξει… στο στηρίζουν οι σύλλογοι, το στηρίζει όλος ο κόσμος και η πολιτεία παρ΄ όλες τις περικοπές. Καλά πάμε. Αγωνιζόμαστε. Διάφοροι φορείς και πολίτες κάνουν δωρεές και προσπαθούμε να διατηρηθεί ο φορέας, γιατί είναι απαραίτητος. Δυστυχώς το πρόβλημα των εξαρτήσεων υπάρχει. Δε μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια. Και η απεξάρτηση χρειάζεται για να δίνονται οι νέοι ξανά στην κοινωνία γεροί και δυνατοί».

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Συνεργασία Ρόταρι – Εταιρίας MEDEQ

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΗ 2013