Dark Mode Light Mode
Οι μαθητές στηρίζουν το κοινωνικό παντοπωλείο
Ίσως κι εντός του Νοέμβρη η μεταφορά του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη ΔΑΚ
Ψυχο-Λογικός Επαναπροσδιορισμός - 30+2 φράσεις

Ίσως κι εντός του Νοέμβρη η μεταφορά του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη ΔΑΚ

Επίσκεψη στο κτήριο της Δημοτικής Αγοράς πραγματοποίησε την Τετάρτη η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα συνοδευόμενη από την πρόεδρο του συλλόγου ΠΝΟΗ Ιωάννα Χατζηβαρύτη, προκειμένου να ελεγχθούν οι διαθέσιμοι χώροι για την ενδεχόμενη αξιοποίηση και μεταφορά του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο κέντρο της πόλης. Η ίδια η δήμαρχος θα λάβει την τελική απόφαση, ωστόσο η κ. Χατζηβαρύτη είναι σίγουρη ότι σύντομα θα γίνει η επιλογή κάποιου καταστήματος προκειμένου να ακολουθήσει η μετεγκατάσταση. Η πρόεδρος της ΠΝΟΗΣ δεν απέκλεισε τη μεταφορά ακόμη κι εντός του Νοεμβρίου.

Παρακολουθώντας τις κινήσεις της δημοτικής αρχής, η κ. Χατζηβαρύτη συμπεραίνει ότι η στήριξη της δημοτικής αρχής στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα είναι δυναμική. Προφανώς λοιπόν το πρώτο βήμα θα είναι η μετεγκατάσταση και το επόμενο θα είναι η τροφοδοσία της δομής με είδη προς διανομή στους δικαιούχους. Αυτονόητα θα πρέπει να μεσολαβήσουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες διότι το κτήριο της Δημοτικής Αγοράς ανήκει στην αρμοδιότητα της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Όταν όλα τακτοποιηθούν τότε μάλλον θα υπάρξει κι επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση του δήμου προς ενημέρωση των δημοτών. Στο παρελθόν διατυπώθηκαν κάποιες επιφυλάξεις αναφορικά με την προστασία της ταυτότητας των δικαιούχων, τα πρόσωπα των οποίων ίσως και να μην πρέπει να θέτονται σε δημόσια θέα. Η Ιωάννα Χατζηβαρύτη εκτιμά πως το κατάστημα θα πρέπει να είναι «προστατευμένο» σε επίπεδο εσωτερικής θέας.

 

=

Προηγούμενο άρθρο

Οι μαθητές στηρίζουν το κοινωνικό παντοπωλείο

Επόμενο άρθρο

Ψυχο-Λογικός Επαναπροσδιορισμός - 30+2 φράσεις