Dark Mode Light Mode
Δηλώσεις Ανθουλάκη
Αγία Παρασκευή – Ενωση Καβάλας 62-85: Το τρένο πήρε μπρος
Οι αγώνες των ομάδων μας στην Γ' Εθνική

Αγία Παρασκευή – Ενωση Καβάλας 62-85: Το τρένο πήρε μπρος

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Ενωση μέσα στην έδρα της Αγίας Παρασκευής και κέρδισε άνετα το απόγευμα του Σαββάτου, με 85-62.

Το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όπου ήταν πίσω στο σκορ με 2 πόντους διαφορά, ανέβασε την απόδοση του και έκλεισε το ημίχρονο με τα να προηγείται με 44-28. Σταδιακά ανέβαζε τη διαφορά και στο τελευταίο δεκάλεπτο η εμφάνιση ήταν σπουδαία. Εκεί δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Αυτή τη φορά βασίστηκε αρχικά στον Καλαμπάκα που έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι με τα χρώματα της Ενωσης ενώ ο Βελισσαρίου έδωσε και πάλι υποσχέσεις με την παρουσία του, στο β` μέρος, όπου ήταν πολύ καλός. Ο Τζήμας τον εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό και αυτός ανταποκρίνεται.

Επίσης θετικότατος και ένας άλλος νεαρός παίκτης, ο Σκοπιανός Μπόγιαν Κριστέφσκι. Από τους έμπειρους ο Τότσιος και ο Κατσαρές ήταν παρόντες όταν έπρεπε. Βοήθησαν και οι δυο τους, στο σκοράρισμα. Η Αγία Παρασκευή ήταν όλη προσαρμοσμένη στον Καραποστόλου ενώ βοήθησαν οι πάντες στο να φτάσει η Ενωση, στην πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη και παράλληλα να παραμείνει ζωντανή στο παιχνίδι της ανόδου.

Οι παίκτες της Ενωσης χθες Κυριακή είχαν ρεπό ενώ σήμερα θα προπονηθούν το απόγευμα στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Το φιλμ του αγώνα

Διαιτητές: Βαρδάλος, Τσούνας, Μάλαμας.

Δεκάλεπτα: 21-19, 38-44, 50-60, 62-85.

Αγία Παρασκευή (Χατζηπανηγύρης): Άρχος, Καρβούνης 11 (3), Καρτέρης 4, Μπουρδάνος 8 (1), Βασιλόπουλος, Ζερβός, Γκολούμποβιτς 18, Αναγνωστόπουλος 9, Ψαρόπουλος 8 (2), Μαντζιώρης 4.

 

Καβάλα (Τζήμας): Κριστέφσκι 14, Μαρμαρινός 2, Τότσιος 14 (2), Καλαμπάκας 18 (3), Κατσαρές 13 (3), Καραποστόλου 6 (2), Αγγελακόπουλος 4, Παπαρέγκας, Γκέλιος 2, Καραθανάσης 2, Βελισσαρίου 10 (3), Καλαϊτζίδης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Δηλώσεις Ανθουλάκη

Επόμενο άρθρο

Οι αγώνες των ομάδων μας στην Γ' Εθνική