Dark Mode Light Mode

Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου

Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες από τους εκπροσώπους της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εμπορικού Συλλόγου, παράταξη που λαμβάνει μέρος στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου αυτή την εβδομάδα. Τους δημοσιογράφους συνάντησαν ο Θόδωρος Κοντογεωργίου, ο Θανάσης Γκόγκος και ο Δημήτρης Καγιάσας. Παρουσίασαν τις απόψεις τους για το τι φταίει σχετικά με την κρίση στην αγορά, ήταν απαισιόδοξοι στις προβλέψεις τους για την εξέλιξη της κρίσης όσο συνεχίζεται η συγκεκριμένη πολιτική. Άσκησαν κριτική στη διοίκηση του εμπορικού συλλόγου, για το διεκδικητικό πλαίσιο στο οποίο κινήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Αναφέρθηκαν για μία ακόμη φορά σε θέματα που έχουν να κάνουν με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, πως αυτό θίγει τα δικαιώματα και ειδικά τα εισοδήματα του επαγγελματία, του μικρομεσαίου.

Κατηγόρησαν την παράταξη της Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων ότι στα πλαίσια της προεκλογικής της πρωτοβουλίας προσπαθεί να παρουσιάσει στην αγορά, την εντύπωση ότι μόνο ο δικός της συνδυασμός συμμετέχει στις εκλογές, κρύβοντας ότι στις ίδιες εκλογές συμμετέχει κι η αγωνιστική συσπείρωση εμπορικού συλλόγου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ενωτική Κίνηση Εμπόρων - Στην τελική ευθεία των εκλογών

Επόμενο άρθρο

Αντίθετοι στο LNG η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας