Dark Mode Light Mode

Αγώνας δρόμου για την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου

Αγώνα δρόμου κάνουν οι υπεύθυνοι λειτουργίας του κολυμβητηρίου προκειμένου να ανοίξει τις πόρτες του την ερχόμενη εβδομάδα. Η έλλειψη προσωπικού είναι το μοναδικό εμπόδιο και ο αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας Παναγιώτης Ακριτίδης συνομίλησε αλλεπάλληλες φορές επί του θέματος με το Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή, ο οποίος και υποσχέθηκε την εξασφάλιση των απαραίτητων εργαζομένων. Οι υπεύθυνοι είναι έτοιμοι τεχνικά, εάν επομένως εξασφαλισθεί και το προσωπικό τότε η λειτουργία της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι εξασφαλισμένη.

Σήμερα ένας και μόνο υπάλληλος απασχολείται στο κολυμβητήριο κι απαραίτητη κρίνεται η παρουσία πέντε επιπλέον εργαζομένων, που θα εξασφαλιστεί μέσω της Κοιν.Σ.Επ. «ΚΑΒΑΛΑ – ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ». Η λειτουργία της επόμενης εβδομάδας είναι επιβεβλημένη διότι και η εγγραφή – προσέλευση των παιδιών χρονολογείται στις αρχές του Σεπτέμβρη. Εάν αυτό δε συμβεί τότε τα παιδιά θα προτιμήσουν κάποια άλλη δραστηριότητα και δε θα επιστρέψουν.

Ο αγώνας δρόμου επομένως στοχεύει στο άνοιγμα του κολυμβητηρίου την ερχόμενη Δευτέρα. Φέτος μάλιστα θα διατίθεται για το κοινό καθημερινά από το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ μία εκ των εννέα διαδρομών της πισίνας, κάτι που δεν ίσχυε στο παρελθόν για τις ώρες προπόνησης των συλλόγων. Έτσι θα εξυπηρετούνται και οι πολίτες που θα επιθυμούν να κολυμπούν και τις μεσημβρινές ώρες, όταν η αγορά είναι κλειστή.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Καλό φθινόπωρο ευχήθηκαν στο Δ/Σ - Συμπαράσταση στους άστεγους της πυρκαγιάς

Επόμενο άρθρο

Επεισόδιο στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου