Dark Mode Light Mode

Αισιοδοξία Πασχαλίδη για το ΤΕΙ

Συνάντηση με τον υπουργό παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλο και συνεργάτες του υπουργού, είχε χθες το πρωί στην Αθήνα ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης.

Ο Γ. Πασχαλίδης μίλησε στον κ. Αρβανιτόπουλο, για το ΤΕΙ Καβάλας, σε σχέση με το πρόγραμμα «Αθηνά». Του είπε ότι πρέπει για το ΤΕΙ Καβάλας, να υλοποιηθεί αυτό που προβλέπεται στην πρώτη πρόταση του σχεδίου «Αθηνα», γνωστή και ως «Αθηνά 1», γιατί όπως είπε ο βουλευτής, σε διαφορετική περίπτωση, το ΤΕΙ Καβάλας μένει χωρίς πληροφορική.

Η απάντηση του υπουργού παιδείας κρίνεται από πλευράς Γ. Πασχαλίδη ικανοποιητική, καθώς όπως λέει ο βουλευτής Καβάλας, ο υπουργός δέχτηκε τα επιχειρήματά του. Η εντύπωση που σχημάτισε ο βουλευτής Καβάλας είναι, ότι οι προτάσεις του ΤΕΙ Καβάλας, θα γίνουν δεκτές και θα συμπεριληφθούν στο προεδρικό διάταγμα που δεν αποκλείεται να εκδοθεί από το υπουργείο εντός των ημερών. Πριν από το Γιάννη Πασχαλίδη, συνάντησε τον κ. Αρβανιτόπουλο, ο βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης, για τα ίδια θέματα.

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών του Γ. Πασχαλίδη, στο υπουργείο παιδείας, ο βουλευτής τηλεφώνησε στον πρόεδρο του ΤΕΙ Νάσο Μητρόπουλο, τον οποίο ενημέρωσε για το αποτέλεσμα των επαφών του.

 

Προηγούμενο άρθρο

Δηλώσεις Παππά για την απάντηση του Υπουργείου

Επόμενο άρθρο

Βασίλης Λεμονίδης: «Η φωνή του συλλόγου είναι παντού»