• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εκλογές του ΕΥΚ

 Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εκλογές του ΕΥΚ

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας, προκειμένου να αποφασιστεί η διεξαγωγή ή μη των νέων εκλογών για την ανάδειξη και νέου διοικητικού συμβουλίου την ερχόμενη Παρασκευή, κατόπιν των ενστάσεων που είχαν κατατεθεί από τρία συγκεκριμένα σωματεία περί της εγκυρότητας της διαδικασίας. Σύμφωνα όμως με την απόφαση που ελήφθη, οι προγραμματισμένες εκλογικές διαδικασίες της Παρασκευής αναβάλλονται. Όπως μας ενημέρωσε ο Ιορδάνης Παπαντίδης, όταν είχε ληφθεί η απόφαση προκήρυξης νέων εκλογών, είχαν διατυπωθεί οι διαφωνίες εκείνων που επιθυμούσαν να αναμένουν την έκδοση της αποφάσεως του δικαστηρίου.

Κατά την άποψη του κ. Παπαντίδη, η διοίκηση βιάστηκε να προκηρύξει εκλογές φοβούμενη ότι υπήρχε περίπτωση ορισμού προσωρινής διοικήσεως. Ήδη κάποια από τα σωματεία είχαν εκδώσει προσκλήσεις για την εκλογική διαδικασία της 21ης Σεπτεμβρίου, κατόπιν όμως της αναβολής που αποφάσισε τη Δευτέρα η διοίκηση του ΕΥΚ η υπόθεση ανατρέπεται.

Η αρχική απόρριψη των ενστάσεων που είχαν κατατεθεί έγινε αιτία πανηγυρισμών από κάποιους, ωστόσο ο κ. Παπαντίδης θύμισε ότι η ουσιαστική εκδίκαση της υποθέσεως έχει προγραμματισθεί για τον ερχόμενο Μάρτιο. Ο κ. Παπαντίδης μάλιστα κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο του ΕΥΚ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, μοιράζοντας ευθύνες σε στελέχη παρατάξεων για μεταξύ τους συμφωνίες.

 

Διαβάστε επίσης