Dark Mode Light Mode
Δύο νεκροί σε τροχαίο
Αναβλήθηκε η δεύτερη διαδικασία για το «Διόνυσο»
Greece me Now στο Εμπορικό κέντρο

Αναβλήθηκε η δεύτερη διαδικασία για το «Διόνυσο»

Ο Δήμος Καβάλας αναβάλει για αργότερα την 2η διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού, για την αξιοποίηση του «Διόνυσου». Η διαδικασία επρόκειτο να γίνει σήμερα, το πρωί στις 10.00 στο δημαρχείο. Με πρωτοβουλία όμως του δημάρχου αναβάλλεται με σκοπό ο Δήμος Καβάλας να προβάλει και να διαθέσει σε όσους είναι ενδιαφερόμενοι, ένα επιπλέον στοιχείο που έχει. Έκθεση μηχανικών που εξέτασαν το ακίνητο από στατικής πλευράς, διαπίστωσαν ότι δεν έχει κανένα στατικό πρόβλημα. Ο κ. Σιμιτσής θεωρεί ότι οι επιφυλάξεις των επιχειρηματιών να αξιοποιήσουν το «Διόνυσο», μπορεί να οφείλονται και σε υπόνοιες ότι στατικά το κτήριο έχει πρόβλημα.

Έχει λοιπόν στα χέρια του αυτή την έκθεση, που δείχνει το ακριβώς αντίθετο κι όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να πάρει αντίγραφό της.

Η 2η πλειοδοτική διαδικασία για το «Διόνυσο» αναμένεται να γίνει το αργότερο σε ένα μήνα από σήμερα. Εκτίμηση δε της διοίκησης του Δήμου Καβάλας είναι ότι μέχρι τότε, τρεις τουλάχιστον ντόπιοι επιχειρηματίες που έδειξαν προφορικό ενδιαφέρον, θα προετοιμαστούν και θα καταθέσουν πιο ολοκληρωμένη πρόταση.

 

Προηγούμενο άρθρο

Δύο νεκροί σε τροχαίο

Επόμενο άρθρο

Greece me Now στο Εμπορικό κέντρο