Dark Mode Light Mode

Αναβολή ασφαλτόστρωσης λόγω μη έκδοσης αδειών

Ο Δήμος Καβάλας είχε ενημερώσει με ανακοίνωσή του την περασμένη Δευτέρα ότι χθες Τετάρτη, το πρωί θ΄ άρχιζαν εργασίες ασφαλτόστρωσης ανά λωρίδα και ρεύμα κυκλοφορίας, στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε χθες, παραμένει ίδιο, θα υλοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα αφού λυθούν σοβαρά γραφειοκρατικά προβλήματα. Πρόθεση του Δήμου Καβάλας είναι να ασφαλτοστρωθεί μεγάλο μέρος της Ερυθρού Σταυρού με τέτοιο τρόπο που να μην δημιουργηθούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα αρχίσουν από τον κόμβο Φαλήρου προς το κέντρο της Καβάλας.

Γιατί όμως χθες δεν άρχισαν; Η απάντηση είναι απλή. Ο Δήμος Καβάλας δεν έχει λάβει τις προβλεπόμενες άδειες, ούτε υπήρξαν για τις κυκλοφοριακές αλλαγές που θα διαρκέσουν περίπου 15 ημέρες, αποφάσεις των συλλογικών οργάνων.

Δεν είναι τυχαίο ότι χθες το θέμα της ασφαλτόστρωσης στην Ερυθρού Σταυρού, συζητήθηκε στην απογευματινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου. Φημολογείται ότι δεν υπήρχαν οι απαραίτητες άδειες κι από τις υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, ακόμη κι από την τροχαία. Έτσι ο Δήμος Καβάλας θα επανέλθει στο σχέδιό του, αφού εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες. Οι υπεύθυνοι του Δήμου Καβάλας έλεγαν ότι η ασφαλτόστρωση που δεν έγινε χθες μετατίθεται για την ερχόμενη εβδομάδα. Είναι σίγουρο ότι μία μέρα πριν θα υπάρξει νέα ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας, ενημερωτικού χαρακτήρα, που ελπίζουμε κι ευχόμαστε αυτή τη φορά να τηρηθεί.

 

Προηγούμενο άρθρο

Εθελοντική αιμοδοσία δημοσίων υπαλλήλων

Επόμενο άρθρο

Συντήρηση σε ένα έργο των Βουλγάρων!