Dark Mode Light Mode
Πρωταθλήματα ΕΠΣΚ (Αποτελέσματα - Βαθμολογίες)
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ- ΚΑΒΑΛΑ 0-3 : Άλλος ΑΟΚ και άνετο πέρασμα – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά
Αρης Ακροποτάμου- Ορφέας Ελευθερούπολης 2-1: Κέρδισε το πάθος

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ- ΚΑΒΑΛΑ 0-3 : Άλλος ΑΟΚ και άνετο πέρασμα – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ- ΚΑΒΑΛΑ 0-3 : Άλλος ΑΟΚ και άνετο πέρασμα

Επίδειξη ισχύος έκανε η Καβάλα, που πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 στα Γιαννιτσά τη νεανική Αναγέννηση. Το ματς εξελίχθηκε σε μονόλογο του ΑΟΚ, που έδειξε πιο έμπειρος και ποιοτικός, ενώ έφεραν νέο… αέρα οι Ζουνίνιο και Πόποβιτς, που πέτυχαν από ένα γκολ στο ντεμπούτο τους. Οι δυο ξένοι πρόσθεσαν ποιότητα με τον Ζουνίνιο ειδικά να δείχνει ότι είναι παίκτης για μεγαλύτερη κατηγορία.
Οι «Αργοναύτες», που είχαν τη στήριξη αρκετών φιλάθλων τους στην Πέλλα, συνδύασαν την ουσία με καλό θέαμα και επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ ελάχιστα κινδύνεψαν στα μετόπισθεν.
Στο τέλος οι φίλαθλοι του ΑΟΚ, χειροκρότησαν την ομάδα για την πολύ καλή της εμφάνιση.

Ο Γιάννης Ισπυρλίδης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Φιρινίδη, δεξιά στην άμυνα τον Κοσμίδη, αριστερά στην άμυνα τον Μπαντάνη. Δυο στόπερ Ιορδανίδη και Γκαρακλίδη.

Δυο αμυντικοί μέσοι ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος και ο Γαβριηλίδης. Ο Διαμαντίδης επιθετικός μέσος. Πλάγια στην επίθεση ο Παππάς και ο Ζουνίνιο, στην κορυφή της επίθεσης ο Πόποβιτς.
Νωρίς έγινε η πρώτη αναγκαστική αλλαγή με τον Αμβρόσιο να παραχωρεί τη θέση του στον Σταματόπουλο. Ο σχηματισμός δεν άλλαξε. Ο Σταματόπουλος έπαιξε αμυντικό χαφ.
. Μόλις στο 4΄ ο Βραζιλιάνος Ζουνίνιο Μοντέιρο με ένα ασύλληπτο σε δύναμη σουτ νίκησε τον Τεντώνη, βάζοντας τους φιλοξενούμενους σε θέση οδηγού (0-1). Στο 31΄ ο Χάρης Παππάς εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση στην άμυνα των γηπεδούχων, μπήκε… σφήνα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2, βάζοντας πιο στέρεες βάσεις για το διπλό. Το… κερασάκι στην «τούρτα» για την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη έβαλε στο 92΄ ο Σέρβος Λάζαρ Πόποβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 με πλασέ. Η ομάδα του Ισπυρλίδη είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια.

Ο ΑΟΚ έχασε και άλλες ευκαιρίες.
Στο 2` από κόρνερ του Διαμαντίδη στο πρώτο δοκάρι, ο Ιορδανίδης έκανε την προβολή αλλά απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή ο Ουζούνης.
Στο 25` συνδυάστηκαν Παππάς- Διαμαντίδης με τον δεύτερο να κάνει πλασέ σε τετ α τετ, αλλά πάνω στον τερματοφύλακα. \
Στο 44` τακουνάκι του Ζουνίνιο, σέντρα του Μπαντάνη, προβολή Πόποβιτς κόντρα στον Πομάκη και άουτ.
Στο 47` Φάουλ Διαμαντίδη, προβολή του Πόποβιτς, λάθος του Τεντώνη, αλλά σώζει ο Κιόρτσης.
Σκόρερ: Ζουνίνιο (4΄), Παππάς (31΄), Πόποβιτς (92΄) Διαιτησία: Τσαλουχίδης (Κιλκίς), Ζιγκερίδης, Κρυωνάς (Σερρών).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Τεντώνης, Κιόρτσης, Σιδηρόπουλος (85΄ Μπάρμπας), Ουζούνης, Πομάκης, Αγτζίδης, Σάρρος, Καρακάσογλου (46΄ Ρίτε), Λυσίτσας, Καπουσούζης (46΄ Καραδήμος), Μωυσιάδης.
ΚΑΒΑΛΑ: Φιρινίδης, Κοσμίδης, ΜΠΑΝΤΑΝΗΣ, Ιορδανίδης, Γκαρακλίδης, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, Παπαδόπουλος (13΄ λ.τ. Σταματόπουλος), Διαμαντίδης, ΖΟΥΝΙΝΙΟ (62΄ Μπρατσιάνι), ΠΟΠΟΒΙΤΣ, ΠΑΠΠΑΣ.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Στην παρθενική «γκέλα» σε επίσημα παιχνίδια υποχρεώθηκε το Βυζάντιο, που μετά από τρεις σερί νίκες, αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 στο Κοκκινόχωμα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Σε γενικές γραμμές η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη, με τους Θρακιώτες να κάνουν το 0-1 στο 58΄, με μακρινό σουτ του Φλώρου, μετά από «κομπίνα» σε εκτέλεση φάουλ. Στο 70΄ ο Μαρκόπουλος ισοφάρισε με διπλή προσπάθεια στο τελικό 1-1 για την ομάδα του Νίκου Καραμπιμπέρη (μετά από κόρνερ του Ταχματζίδη). Το Βυζάντιο μάλλον είχε περισσότερο άγχος απ` ότι θα έπρεπε.
Ο Εθνικός τα πάλεψε σε μεγάλο βαθμό. Ο Καρλόπουλος αγωνίστηκε από το 46` και μετά στη θέση το Βλάχου.
Στις κυριότερες ευκαιρίες, οι Καβαλιώτες απείλησαν με τους Τσίλογλου (6΄), Βλάχο (21΄) και Μαρκόπουλο (87΄), ενώ αρκετές φάσεις είχε και ο Εθνικός, με τον Παπαδόπουλο να λέει «όχι» στους Φλώρο (9΄ και 81΄), Αγγελακάκη (43΄ και 83΄) και Καμπιώτη (71΄). Σκόρερ: Μαρκόπουλος (70΄)-Φλώρος (58΄) Διαιτησία: Λυμπούδης, Παπαναστασίου, Συμεωνίδης (Μακεδονίας)
ΒΥΖΑΝΤΙΟ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Κωνσταντινίδης (55΄ Γεωργαντέλης), Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης, Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος (46΄ Καρλόπουλος), Σπυρίδης (46΄ Μουρατίδης), ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ, Ταχματζίδης.
ΕΘΝ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Μπαρμπαγιάννης, Λειβαδιώτης, ΤΟΡΟΜΑΝΙΔΗΣ, Καμπιώτης (91΄ Καραπατσιάς), Ελληνίδης, Μαμούτ (78΄ Γκαϊντατζής), ΦΛΩΡΟΣ (88΄ Θεοδωράκης), ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ.

*Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής
Ο Πανσερραϊκός είναι η μοναδική ομάδα που έχει μέχρι τώρα το απόλυτο των βαθμών.
Ο ΑΟΚ ανέβηκε στη 2η θέση ενώ πρώτη απώλεια βαθμών είχαμε για το Βυζάντιο. Επίσης πρώτη ήττα για τον Ορφέα και παράλληλα πρώτη νίκη για τον Αρη Ακροποτάμου.
Πρώτη νίκη πέτυχε και η ομάδα της Δόξας Δράμας. Ο Απόλλων Αρναίας είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμό η βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα.
Αρης- Εθνικός Αγιονερίου 3-1
Αναγέννηση Γιαννιτσών- ΑΟΚ 0-3
Δόξα Δράμας- Καστοριά 3-0
Αρης Ακροποτάμου- Ορφέας Ελευθερούπολης 2-1
Βυζάντιο- Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1
Απόλλων Αρναίας- Έβρος Σουφλίου 0-1
Θύελλα Φιλώτα- Πανσερραϊκός 0-2
Ηρακλής Αμπελοκήπων- Καμπανιακός 1-1

Βαθμολογία
Πανσερραϊκός 8-1 9
ΑΟΚ 5-0 7
Εβρος Σουφλίου 4-0 7
Βυζάντιο 4-1 7
Ορφέα Ελευθερούπολης 4-2 6
Αρης Θεσσαλονίκης 6-5 6
Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-1 5
Καμπανιακός 4-3 4
Δόξα Δράμας 3-5 3
Θύελλα Φιλώτα 2-4 3
Αρης Ακροποτάμου 3-7 3
Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-2 2
Καστοριά 1-6 1
Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-6 1
Απόλλων Αρναίας 1-6 0
Η επόμενη αγωνιστική
Ηρακλής Αμπελοκήπων- Αρης
Εθνικός Αγιονερίου- Δόξα Δράμας
Ορφέας- Βυζάντιο
Καμπανιακός- Αρης Ακροποτάμου
ΑΟΚ- Απόλλων Αρναίας
Εθνικός Αλεξανδρούπολης- Πανσερραϊκός
Εβρος Σουφλίου- Θύελλα Φιλώτα

Τ. Π

 

Προηγούμενο άρθρο

Πρωταθλήματα ΕΠΣΚ (Αποτελέσματα - Βαθμολογίες)

Επόμενο άρθρο

Αρης Ακροποτάμου- Ορφέας Ελευθερούπολης 2-1: Κέρδισε το πάθος