Dark Mode Light Mode

Ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων – Πουλήστε το πρίν το βυθίσετε !

Συνήθως ο επίλογος φέρνει και το τέλος στην πιο τραγελαφική κατάσταση που έζησε ο ΑΟΚ, αλλά δυστυχώς όσο παραμένει αυτή η διοίκηση (η κατ’επίφαση και η πραγματική) τόσο βαδίζουμε προς μια νέα χρονιά/τραγωδία με την ομάδα μας να ξεφτιλίζεται, να επαιτεί και να βαδίζει ολοταχώς προς την καταστροφή. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας έκλεισαν με νίκη την αυλαία της περιόδου 2013-14, μιας περιόδου που οι περισσότεροι θα θέλουν να ξεχάσουν για τα όσα βίωσαν που όπως μας έλεγε έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν τις πιστεύει κανείς που δεν είναι κοντά στην ομάδα! …Αυτοί οι παίκτες άντεξαν κι έφτασαν στο τέλος του πρωταθλήματος παρά τις δυσκολίες, και σιγά σιγά ετοιμάζονται οι περισσότεροι να καταθέσουν προσφυγές για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους όπως είναι λογικό.Toυς ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν, για όσα άντεξαν, κι ελπίζουμε να κρατήσουν μόνο τα θετικά στις αναμνήσεις τους…Όπως επίσης ευχαριστούμε τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Δεν περιμέναμε ούτε στους χειρότερους μας εφιάλτες πως θα φτάσουμε φέτος να μας ζητούν βοήθεια για την σίτιση τους οι παίκτες μας γιατί πεινούν, όπως επίσης δεν περιμέναμε να γινόμαστε ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν εκτός έδρας αποστολές αναψυχής…

Η ουσία όμως για όλους εμάς τους φιλάθλους του ΑΟΚ είναι πως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναμένουμε ένα καυτό καλοκαίρι γεμάτο αβεβαιότητα για το μέλλον της ομάδας μας, κάτι που τείνει να μας γίνει συνήθεια πλέον, μιας και ακούγονται διάφορα για την κατηγορία που θα αγωνιζόμαστε του χρόνου λόγω της διοικητικής ανυπαρξίας. Αυτή η διοίκηση απέτυχε και το γνωρίζει αυτό, όπως πρέπει να γνωρίζει επίσης πως δεν μπορεί να συνεχίσει και του χρόνου γιατί στο τέλος δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.

Ενδιαφερόμενοι για την αγορά της ομάδας υπάρχουν, και μάλιστα με θετικές ενδείξεις σε ότι αφορά τις προθέσεις τους (δεν έχουν καν ιστορικό στις καταστροφές ομάδων…). Άλλο όμως πουλάω και ψάχνω αγοραστή, κι άλλο ψάχνω το επόμενο κορόιδο για να αγοράσει την ομάδα και συνάμα να ξεχρεώσει και αυτούς που έβαλαν λεφτά φέτος και τους τρίτους που έχουν λαμβάνειν!!! Τα φετινά χρέη βαραίνουν αυτούς που τα έκαναν, αυτούς που αποφάσισαν από μόνοι τους ακόμα και τον Γενάρη πως μπορεί αυτή η ακυβέρνητη ομάδα να ανέβει κατηγορία. Αν είναι δυνατόν να ψάχνουμε αγοραστή που θα πληρώσει και τα σπασμένα της χρονιάς, ώστε να βγουν λάδι οι υπεύθυνοι του χάους! Η πώληση της ομάδας είναι μονόδρομος, και καλά θα κάνουν να το καταλάβουν όλοι οι εμπλεκόμενοι, γιατί στο τέλος θα πάρουν μόνο την τέφρα του ΑΟΚ που ακόμα και με διαφορετική διοίκηση υπό το ίδιο τραγικό καθεστώς θα δίνει αγώνες μεταξύ συγγενών και φίλων οδηγούμενη ολοταχώς προς την καταστροφή. ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΥΘΙΣΕΤΕ!

 

Προηγούμενο άρθρο

Γιώργος Τσοκτουρίδης: «Είμαι αισιόδοξος»

Επόμενο άρθρο

Ποντιακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια Ελεύθερης Καβάλας