Dark Mode Light Mode

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στα μέλη του ότι την Κυριακή τα καταστήματα πρέπει να είναι κλειστά. Υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά την απόφαση της γενικής του συνέλευσης τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Β. Λεμονίδης κι άλλοι τέσσερις πρόεδροι εμπορικών συλλόγων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από τη Δράμα, την Ξάνθη, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, έστειλαν χθες επιστολή στον περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη. Του ζητούν οι αποφάσεις των αντιπεριφερειαρχών να είναι αποφάσεις που δε θα προβλέπουν τη λειτουργία της αγοράς, καμιάς επιπλέον Κυριακής, από τις επτά που προβλέπει η νομοθεσία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας παρακολούθησε με μεγάλη προσοχή τη χθεσινή κινητοποίηση στη Δράμα, όπου επιχειρήθηκε να νεκρώσει η πόλη. Δυστυχώς όμως υπήρχαν περιπτώσεις καταστημάτων, σούπερ μάρκετ, πολυκαταστημάτων κι αλυσίδων… που παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των δραμινών επαγγελματιών χθες οι επιχειρήσεις λειτούργησαν κανονικά.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου είναι η ακόλουθη:

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με την απόφαση της πλειοψηφίας της έκτακτης Γενική Συνέλευσης των μελών μας τα καταστήματα της πόλης μας την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 θα παραμείνουν κλειστά.

 

Προηγούμενο άρθρο

Χωρίς ωρομίσθιους καθηγητές το ΤΕΙ

Επόμενο άρθρο

Με καλό καιρό κατέφθασε το VOYAGER