Dark Mode Light Mode
Δύο ανυπόφορες θεατρικές ώρες - Κι όμως το κοινό γέλασε παρά τη χαμηλή ποιότητα
Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ – Στη μέση οι… Ακαδημίες. Η ΠΑΕ επιμένει για το βοηθητικό
Το ORIENT QUEEN φέρνει Κυπρίους στην Καβάλα

Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ – Στη μέση οι… Ακαδημίες. Η ΠΑΕ επιμένει για το βοηθητικό

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι η ΠΑΕ ΑΟΚ. Βασικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης στην αρχική του τοποθέτηση είπε τα εξής: « Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όσα προβλήματα είχαμε την προηγούμενη χρονιά. Φέτος νιώθουμε και είμαστε πιο δυνατοί. Είμαστε περισσότεροι. Πιστεύω ότι με μια κοινή προσπάθεια θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Θα ξεκινήσουμε με την παρουσίαση της πρότασης για διοικητικό συμβούλιο δεδομένου, ότι αυτά τα άτομα θα προτείνουμε στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, που θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα παραμείνω εγώ.

Ο κ. Χρήστος Ρέμμος θα είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος και εκπρόσωπος στα διοικητικά συμβούλια της ΕΠΑΕ. Ο Κ. Χαράλαμπος Κουφατζής θα είναι ο Α` Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο κ. Αστέριος Ζήκος θα είναι ο Β` Αντιπρόεδρος και θα είναι υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής. Ο Πατήρ Άνθιμος θα είναι υπεύθυνος διαχείρισης υλικού και ταμίας.

Ο κ. Αντώνης Πρασίνης θα είναι ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής. Ο κ. Λάκης Χατζηαποστολίδης θα είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και παράλληλα υπεύθυνος των αποδυτηρίων. Ο κ. Βασίλης Μαρσέλος ήταν και θα παραμείνει γιατρός της ομάδας. Ο κ. Ελευθέριος Σαλπιγκτής θα είναι έφορος γηπέδου, όπως και ο κ. Κοσμάς Γαβριηλίδης.

Ο κ. Αντώνιος Κατσαμακίδης θα είναι υπεύθυνος επικοινωνίας με τους οργανωμένους φιλάθλους. Εισέρχεται στο διοικητικό συμβούλιο ο κ. Πέτρος Πετρόπουλος ως υπεύθυνος τύπου. Αναμένουμε να οριστεί και ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη. Ο κ. Τσιρονίδης θα έχει τη θέση του γενικού αρχικού. Είναι ήδη υπεύθυνος στην Κ20 και μαζί με τον κ. Χατζηαποστολίδη θα είναι μαζί συνεργάτες για την πειθαρχία των αποδυτηρίων.

Πιστεύω ότι έγινε επιλογή με τα καλύτερα δυνατά στελέχη που έχει η πόλη και έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Είμαι ιδιαίτερα πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα των διοικητικών στελεχών μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα.

Σαφώς βρίσκονται και άλλα κοντά μας. Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά. Σε πολλά πράγματα που είχαμε προβλέψει πέσαμε έξω. Ο σχεδιασμός θα είναι φέτος τελείως διαφορετικός. Θέλουμε να βγάλουμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια. Στην ομάδα υπάρχουν εκκρεμότητες. Θα προσπαθήσουμε να τις τακτοποιήσουμε. Τα έσοδα της ΠΑΕ ήταν πολύ λίγα την προηγούμενη χρονιά. Τώρα θα είμαστε ισότιμο μέλος της ΕΠΑΕ. Διεκδικούμε και θα πάρουμε ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες.

Προχωράει το χορηγικό πρόγραμμα και αυτό είναι ευχάριστο. Προγραμματίζουμε να ξεκινήσει η ομάδα με την πρώτη επίσημη προπόνηση και αγιασμό στις 12 Αυγούστου. Τα δεδομένα αλλάζουνε καθημερινά. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Βλέπω το πρωτάθλημα να ξεκινήσει τέλος του Σεπτέμβρη η στις αρχές του Οκτώβρη».

*Τι είπε για τον Ερασιτέχνη

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης αναφορικά με τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη είπε τα εξής: « Ακούω κάποια πράγματα που ειλικρινά με θίγουνε. Άκουσα τον κ. Γραμμένο να λέει ορισμένα πράγματα. Η απάντηση μου είναι ότι προσωπικά εκτιμώ απεριόριστα τον κ. Γραμμένο και σέβομαι την άποψη του. Νομίζω ότι ο ερασιτέχνης δεν πρέπει και δε μπορεί να είναι απέναντι στην ΠΑΕ. Πρέπει να είναι δίπλα στην ΠΑΕ. Αυτός είναι ο ρόλος του. Λυπάμαι όταν ακούω ορισμένα πράγματα από άτομα που έχουν βιώσει στο πετσί τους, αυτά που περάσαμε και ξέρουν ακριβώς τι έγινε. Παίρνουν ακραίες θέσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσουν. Ηταν λάθος αυτά που είπαν. Πέρσι είχαμε πάρει το «Ανθή Καραγιάννη», το Χαλκερό και το Βοηθητικό. Γνωρίζεται ότι οι απαιτήσεις μιας επαγγελματικής ομάδας είναι πολλές. Μου ανακοίνωσαν ότι πήραν απόφαση ως ερασιτέχνης ΑΟΚ ότι δε θα δώσουν το βοηθητικό και ότι θα μας δώσουν τα άλλα δυο γήπεδα. Δε μπορεί να υπάρξει ΑΟΚ χωρίς βοηθητικό γήπεδο.

Μια σκέψη είναι να απευθυνθούμε στο Δήμαρχο και να του ζητήσουμε κοινή χρήση του βοηθητικού, όχι να πετάξει έξω τον ερασιτέχνη. Είναι μια λογική πρόταση να μπορούμε να συνυπάρξουμε εμείς και οι ακαδημίες. Οι ακαδημίες είναι σημαντικές αλλά και η επαγγελματική ομάδα έχει πολλές ανάγκες.

Θα κληθούμε μια επιτροπή από μας και μια επιτροπή από τον ερασιτέχνη , να το συζητήσουμε μαζί με το Δήμαρχο. Έχω την άποψη ότι θα βρεθεί λύση. Ο Δήμαρχος είναι ένας ευφυής άνθρωπος. Επίσης φέτος είναι και εκλογική χρονιά. Δεν πρέπει να υπάρχουν εντάσεις πάσης φύσεως. Δε νομίζω ότι ο Δήμαρχος θα αδικήσει τον ΑΟΚ που έχει μεγάλη ιστορία και έχει δοξάσει την πόλη. Παραμένει αυτή η ομάδα ζωντανή και όρθια.

Δεν έχουμε πρόβλημα με τον ερασιτέχνη. Περιμένουμε να υπάρξει και από αυτούς ίδια αντιμετώπιση. Οσον αφορά το 35% που έχει ο ερασιτέχνης, αφού δε το θέλουν ας μας το δώσουν.

Ως την προσεχή Τετάρτη θα καλέσω όλους τους δημοσιογράφους σε αυτή την αίθουσα και τον ερασιτέχνη με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό να βάλει υπογραφή. Εδώ θα γίνει. Άνευ όρων. Το παραλαμβάνουμε άνευ όρων και θα δούμε πως θα το μοιράσουμε. Θα απευθυνθούμε και στην ΕΕΑ. Ο ερασιτέχνης θέλει να απαλλαγεί από το 35%. Κοντός ψαλμός αλληλούια».

*Για το θέμα των Ακαδημιών

Ο επαγγελματικός ΑΟΚ θα έχει άμεση συνεργασία με την ΑΕΚ και την Καβάλα 2004 σε θέματα τμημάτων υποδομής. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης επί τους θέματος είπε: « Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά της Καβάλας. Προσδίδουμε μια υπεραξία στον ΑΟΚ που αγαπάμε όλοι μας, αν εποπτεύουμε ακαδημίες. Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να υπάρχει συνεργασία με ακαδημίες που ήδη υφίστανται. Υπόσχομαι και δεσμεύομαι στους γονείς, ότι δεν υπάρχει πιθανότητα πλέον ταλέντο από το νομό μας να πάει σε άλλο νομό. Θέλουμε τα ταλέντα να μείνουν εδώ. Θα δημιουργηθεί ένα γραφείο μέσα στην ΠΑΕ για τα τμήματα υποδομής. Η πρόθεση μας είναι να δημιουργήσουμε δικές μας ακαδημίες, με όλα τα Καβαλιωτάκια. Δεν κόβουμε γέφυρες με κανέναν ακόμη και τον ερασιτέχνη. Ελπίζω ότι ξημερώνει μια καινούρια μέρα στον ΑΟΚ. Μακάρι να βγάλουν ταλέντα οι φίλοι μας του ερασιτέχνη και εμείς είμαστε εδώ να τους βοηθήσουμε και να τα αναδείξουμε.

*Για το θέμα του προπονητή

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης είπε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή αλλά και το ποιοι παίκτες θα μείνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Επίσης θα ανακοινωθεί το προπονητικό τιμ. « Έχουμε συμφωνήσει με κάποιους παίκτες. Βεβαίως θα γίνουν μεταγραφές. Ο Ερασιτέχνης είπε ότι η ΠΑΕ θα πάει με μηδενικό μπάτζετ, όχι εμείς», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Δύο ανυπόφορες θεατρικές ώρες - Κι όμως το κοινό γέλασε παρά τη χαμηλή ποιότητα

Επόμενο άρθρο

Το ORIENT QUEEN φέρνει Κυπρίους στην Καβάλα