Dark Mode Light Mode
Μίλησαν για την κρουαζιέρα σαν να μην έγινε τίποτα!
Ανακοινώνει νέο διοικητικό συμβούλιο με περισσότερα μέλη – Ποια ονόματα ακούγονται
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΛΗ 2013

Ανακοινώνει νέο διοικητικό συμβούλιο με περισσότερα μέλη – Ποια ονόματα ακούγονται

Αυτή την εβδομάδα το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΟΚ. Έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους.

Επίσης με αυτούς που ήδη έχει προσεγγίσει η ΠΑΕ να συμμετέχουν.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι συγκεκριμένα. Οι φήμες αναφέρουν ότι μέσα στο νέο διοικητικό σχήμα θα είναι ο Αστέριος Ζήκος, ο Σπύρος Μπασδάνης, ο Λάκης Χατζηαποστολίδης αλλά και ο Χρήστος Ρέμμος.

Ο Αστέριος Ζήκος είναι δίπλα στον ΑΟΚ, όλα αυτά τα χρόνια. Πολύ κοντά στην ομάδα του Περιφερειακού και πέρσι στην ομάδα νέων Κ17. Βοηθάει σε όλα τα επίπεδα και όποτε χρειαστεί. Τα ίδια ισχύουν και για τον Σπύρο Μπασδάνη. Επίσης στην ομάδα του Περιφερειακού αλλά και με άλλη σπουδαία βοήθεια, όταν χρειάστηκε ο ΑΟΚ.

Ο Λάκης Χατζηαποστολίδης φαίνεται να δέχεται την πρόταση και θα είναι κατά κάποιο τρόπο ο εκπρόσωπος των Παλαιμάχων του ΑΟΚ, στη διοίκηση. Οι συστάσεις περιττεύουν. Αγωνίστηκε στον ΑΟΚ από τον Κεραυνό Κρηνίδων. Εκλέχθηκε το περασμένο χειμώνα στο διοικητικό συμβούλιο των Παλαιμάχων.

Ο Χρήστος Ρέμμος επιστρέφει σε διοικητικό επίπεδο. Μάλιστα πριν 3 περίπου χρόνια, ήταν για μικρό χρονικό διάστημα και πρόεδρος της ΠΑΕ. Πριν το τσουνάμι του υποβιβασμού από τη Σουπερ Λιγκ. Στη συνέχεια είναι στο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη ως υπεύθυνος του κλασικού αθλητισμού. Πέρασε για αρκετά χρόνια από πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΚ.

Για τη θέση του προέδρου, όλα είναι ρευστά. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει στο διοικητικό συμβούλιο αλλά μπορεί και να μην είναι ο πρόεδρος. Εδώ ίσως έχουμε κάποια προσωπικότητα που θα ενώνει το παρελθόν με το παρών.

Σίγουρα συνεχίζουν στο διοικητικό συμβούλιο ο Μπάμπης Κουφατζής αλλά και ο Πατήρ Άνθιμος. Δεν αποκλείουμε εκπλήξεις στο νέο διοικητικό σχήμα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο ερασιτέχνης δε θα έχει εκπρόσωπο στο νέο διοικητικό σχήμα.

Σε μεταγραφικό επίπεδο ο Γιώργος Μαραντάς εξακολουθεί να έχει επαφές με παίκτες άνω των 23 ετών. Παίκτες από την περιοχή και όχι μόνο. Το μπάτζετ βέβαια δε θα είναι μεγάλο σε καμία περίπτωση.

Ο ΑΟΚ αυτή την εβδομάδα θα λειτουργήσει και τα νέα του γραφεία στο «Ανθή Καραγιάννη».

Παρουσιάστηκε ο Τοπαλίδης από Βύζαντα, οπότε δεν «παίζει» για ΑΟΚ

Ορεξάτος για δουλειά και ευχαριστημένος που θα δουλέψει στον Βύζαντα Μεγάρων εμφανίστηκε ο Γιάννης Τοπαλίδης κατά την επίσημη παρουσίασή του.

Ο πρώην συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ δεν υποσχέθηκε διακρίσεις, αλλά σκληρή δουλειά και υπογράμμισε την επιθυμία του να δουλέψει με τα τμήματα υποδομής.

«Είναι τιμή για εμένα, να δουλέψω σ’ αυτήν την ομάδα. Με εντυπωσίασαν οι διοικούντες απ’ την αρχή και δεν μπόρεσα να αρνηθώ την πρότασή τους, να αναλάβω τα ηνία αυτού του ιστορικού συλλόγου. Στόχος μου είναι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου στην ομάδα. Θα ήθελα, δηλαδή, να δουλέψω συγκεντρωμένος, ενώ θα ήθελα να μείνω και στα Μέγαρα, ώστε να έχω την καθημερινή επαφή με την τοπική κοινωνία. Ο Βύζας έχει ένα τεράστιο όνομα στην Ελλάδα και σε όποιον ανέφερα ότι θα εργαστώ σ’ αυτόν, μου έδιναν τα εύσημα. Αυτό, λοιπόν, με έκανε υπερήφανο. Θα ήθελα, επίσης, να προσκαλέσω όλο τον κόσμο στο γήπεδο για να μας στηρίξει. Ευχαριστώ τον κ. Κοσσυβάκη για την πρόσληψή μου», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα κάνουμε τις κατάλληλες προσθήκες. Θα δουλέψω και με νεαρά παιδιά που στελεχώνουν τις ακαδημίες μας. Θα φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και στη συνέχεια της χρονιάς θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν αναφέρει κανείς μέσα από τον σύλλογο ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε, όμως, ότι οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες της Football League είναι μικρές και θα θέλαμε να κάνουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πορεία».

Τέλος, σημείωσε: «Οι υποδομές είναι πολύ σημαντικές για οποιαδήποτε επαγγελματική ομάδα. Θα κοιτάξω τις υποδομές κι αν κάποιο παιδί αξίζει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα θα παίξει. Σας το διαβεβαιώνω. Το τεχνικό τιμ θα είναι ίδιο με πέρυσι. Δεν θα αλλάξω κάτι. Η προετοιμασία είναι πολλή σημαντική για τη συνέχεια της χρονιάς και με συνεργασία με τον γυμναστή θα κάνουμε καλή δουλειά».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Κοσσυβάκης, από την πλευρά του επισήμανε: «Μετά από δύο δύσκολες σεζόν, με τις αλλαγές προπονητή να είναι συχνές, σήμερα με χαρά σας παρουσιάζω τον νέο προπονητή μας. Τον Γιάννη Τοπαλίδη. Τον Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα το 2004. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον κ. Τοπαλίδη η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο. Τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν πάνω στην ομάδα μας, καθώς η προσωπικότητά του είναι μεγάλη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δώσαμε όραμα στην τοπική κοινωνία και με την συμπαράσταση τόσο του δήμου, όσο και του δημοτικού συμβουλίου και με την παρουσία του κ. Τοπαλίδη θα οδηγήσουμε την ομάδα πολύ ψηλά. Θα ήθελα από όλους τους Μεγαρίτες φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα με όποιο μέσο μπορούν».

Ενωση: Προς παραμονή ο Καλαμπάκας

Ο Δημήτρης Καλαμπάκας το πιθανότερο είναι να παραμείνει στην Ενωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Καλαμπάκας είχε αποκτηθεί πέρσι το καλοκαίρι όταν έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε στην Α1 κατηγορία σε 22 παιχνίδια και πέτυχε 65 πόντους( μέσο όρο 3). Πήρε 21 ριμπάουντ και είχε 9 ασιστ.

Εκτός από τον Καλαμπάκα η Ενωση θέλει να κρατήσει και τον Γιάννη Καραθανάση. Το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα κριθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Στα μεταγραφικά δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση την επιστροφή του Σωτήρη Καραποστόλου. Οι επαφές συνεχίζονται και ο Καραποστόλου έχει ρίξει τις αρχικές του απαιτήσεις. Ο παίκτης είναι στα πλάνα του Θωμά Νίκου, αφού έχουν συνεργαστεί και πάλι στην Ενωση, στην επιτυχημένη εποχή του Δημήτρη Πρίφτη.

Δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει ο Νίκος Πιεβάλιτσα. Εχει συμβόλαιο με την Ενωση αλλά πολλά θα κριθούν από το αν θέλει να μείνει και ο ίδιος.

Τ. Π

 

Προηγούμενο άρθρο

Μίλησαν για την κρουαζιέρα σαν να μην έγινε τίποτα!

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΛΗ 2013