Dark Mode Light Mode

Αναλαμβάνει δουλειά το 11μελές συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ

Η υποψηφιότητα της Ελένης Μποζά κατατέθηκε στη γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, το Σάββατο. Με αυτήν την υποψηφιότητα όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, έγιναν 23. Δεν αποκλείεται οι υποψήφιοι να γίνουν περισσότεροι σήμερα, εφόσον ταχυδρομικώς παραληφθούν από το ΔΗΠΕΘΕ κι άλλες αιτήσεις.

Πάντως σήμερα το μεσημέρι, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ θα πάρουν μάλλον με ηλεκτρονική μορφή αντίγραφα των αιτήσεων όλων όσων ενδιαφέρονται για την κενή θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

Σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει για μια πρώτη συζήτηση το διοικητικό συμβούλιο το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα ξανασυνεδριάσει την Τετάρτη το απόγευμα προκειμένου ν΄ αρχίσει ν΄ ανοίγει τους φακέλους και να τους εξετάζει.

Ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Ανέστης Δημητριάδης είπε χθες στην εφημερίδα μας, ότι από δω και πέρα οι συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου θα γίνονται από το νέο 11μελές συμβούλιο, δηλαδή από τους καινούριους: Παύλο Λεμοντζή, Βασίλη Λιόγκα, Ρούλα Γλυκοπούλου, Θόδωρο Μουριάδη και τους παλαιότερους: Ανέστη Δημητριάδη, Παντελή Γεωργιάδη, Θεοδώρα Βαβαλέσκου, Ηλία Κουμουλίδη, Μαριέλα Κωνσταντινίδου, Μαρίνα Φιλιππίδου, Στέλλα Φουρναράκη.

Με λίγα λόγια όλο το θέμα και όλες τις διαδικασίες για την επιλογή του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή, θα το χειρισθεί το νέο ενδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ.

Χθες μετά το τέλος των εκδηλώσεων για την επέτειο μνήμης της γενοκτονίας του μικρασιακού ελληνισμού, η Μαρίνα Φιλιππίδου συζήτησε και θέματα του ΔΗΠΕΘΕ αλλά και θέματα της παιδόπολης Καβάλας στο δημοτικό κήπο με το δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή (φωτογραφία).

 

Προηγούμενο άρθρο

Μία έξυπνη κομπίνα σε τράπεζα της Δράμας

Επόμενο άρθρο

Μόνιμο προσωπικό στο γκισέ των ραντεβού