Dark Mode Light Mode
Απεργία
Αντικαπνιστικοί έλεγχοι και στις δημόσιες υπηρεσίες
Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου για την αυριανή απεργία

Αντικαπνιστικοί έλεγχοι και στις δημόσιες υπηρεσίες

Η Διεύθυνση Υγείας της περιφερειακής ενότητας Καβάλας συνεχίζει τους ελέγχους για την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου. Εκτός όμως από τα καταστήματα στα οποία πραγματοποιεί αυτούς τους ελέγχους, έκανε πρόσφατα έλεγχο και σε δημόσιες υπηρεσίες.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες είχαν προηγηθεί καταγγελίες πολιτών, σύμφωνα με τις οποίες, διάφοροι υπάλληλοι κάπνιζαν σε δημόσιες υπηρεσίες. Έτσι έγιναν έλεγχοι οι οποίοι όμως δεν εντόπισαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Εκπρόσωποι της υπηρεσίας που βρέθηκαν σε πολλές άλλες υπηρεσίες στο κέντρο της πόλης, είδαν ότι ο νόμος τηρείται. Μία μόνο εξαίρεση υπήρξε σε κυλικείο δημόσιας υπηρεσίας όπου βρέθηκε ένα τασάκι με ένα αποτσίγαρο. Δε βεβαιώθηκε πρόστιμο. Έγιναν μόνο συστάσεις.

Τώρα η διεύθυνση υγείας θα ρίξει την προσοχή της στο τι συμβαίνει στο διοικητήριο αφού πολλοί υπάλληλοι της περιφερειακής ενότητας Καβάλας εμφανίζονται να καπνίζουν στο γραφείο τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια υπηρεσία έχει ήδη στείλει σε υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, προειδοποιητικό έγγραφο, στο οποίο αναφέρει συγκεκριμένα, ότι οι έλεγχοι στους ορόφους του διοικητηρίου δε θα γίνουν από τη διεύθυνση υγείας, για λόγους ευνόητους, αλλά από τη δημοτική αστυνομία.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Απεργία

Επόμενο άρθρο

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου για την αυριανή απεργία