Dark Mode Light Mode

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού από την Ξάνθη!

Η Καβάλα έχασε –όπως αναμένονταν- την θέση του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, που είχε επί 3,5 χρόνια. Ο κ. Παυλίδης όρισε χθες αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού από την Ξάνθη! Εκεί φαίνεται υπάρχει περισσότερη τουριστική κίνηση, προοπτική, γνώση του αντικειμένου κτλ. Κατά πάσα πιθανότητα μαζί με τη θέση η Καβάλα θα χάσει και την έδρα της συγκεκριμένης αντιπεριφέρειας, η οποία επίσης 3,5 χρόνια βρίσκονταν στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου. Με βάση την ανακοίνωση του Περιφερειάρχη οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες είναι 6. 4 από τη Θράκη, 2 από την Ανατολική Μακεδονία. Η Καβάλα έχει νέο αντιπεριφερειάρχη τον γεωπόνο Σωτήρη Παπαδόπουλο. Η θητεία όλων των αντιπεριφερειαρχών είναι 2,5 χρόνια. Η ανακοίνωση Παυλίδη αναφέρει τα ακόλουθα:
Αμοιρίδης Μιχαήλ του Χρήστου, Περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, αρμόδιος για θέματα Τουριστικής Aνάπτυξης, Εκθέσεων, Υποστήριξης Δημοσίων Σχέσεων και Διεθνών Σχέσεων.
Γεωργιτσόπουλος Χρήστος του Καλογιάννη Περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Απασχόλησης και Κοινωνικής Συνοχής, Πρόνοιας, ΑμΕΑ, Δημόσιας Υγείας
Εξακουστός Κων/νος του Αναστασίου, Περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, αρμόδιος για θέματα Εξυπηρέτησης Πολιτών, Αντιμετώπιση και Περιορισμού της Γραφειοκρατίας, Διοικητικού Συντονισμού της Λειτουργίας των Π.Ε, Βιομηχανικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εμπορίου και Λαϊκών Αγορών.
Ζάχαρη Ζήνα, του Κωνσταντίνου , Περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, αρμόδια για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού , Εθελοντισμού, Περιβάλλοντος και Χωροταξίας.
Κατραντζή Μουσταφά του Χασάν, Περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, αρμόδιος για θέματα Οικονομικών, Παρακολούθησης και Οικονομικού Συντονισμού ΠΕ και Επιχειρήσεων, λύσης επιχειρήσεων, Εκτέλεσης Προϋπολογισμού και πορείας Π.Δ.Ε, Επίλυσης προβλημάτων πληρωμών, τήρησης Στατιστικών Στοιχείων.
Παπαδόπουλος Σωτήριος του Θεοδώρου, Περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, αρμόδιος για θέματα Αγροτικής Οικονομίας (Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας κλπ.), και Καταπολέμησης Κουνουπιών.
*Σήμερα είναι πιθανό να βρίσκεται στην Καβάλα ο κ. Παυλίδης για να παρακολουθήσει την έναρξη «κλειστής» ημερίδας που αφορά ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Σε αυτό συμμετέχει η Περιφέρεια ΑΜΘ. Στην ίδια ημερίδα που θα γίνει πρωί απόγευμα σε ξενοδοχείο της πόλης θα παραστούν κι άλλοι τοπικοί φορείς.

Προηγούμενο άρθρο

Ο ΑΟΚ προετοιμάζεται για την πρώτη σέντρα - Χωρίς Ζουνίνιο- Πόποβιτς την Κυριακή;

Επόμενο άρθρο

Μάλλον ανοίγει τη Δευτέρα το κλειστό κολυμβητήριο