Dark Mode Light Mode

Αντωνιάδης υπέρ Τσανάκα

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, δήλωσε χθες στην εφημερίδα μας ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για την θέση του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας, χαρακτήρισε δε πολύ καλή την υποψηφιότητα της Δήμητρας Τσανάκα.

Ουσιαστικά ο Κώστας Αντωνιάδης υποστηρίζει την υποψηφιότητα της γιατρού. Μάλλον αποκλείεται το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ως δημοτικός σύμβουλος, στο ψηφοδέλτιο που αυτή την περίοδο ετοιμάζει η Δήμητρα Τσανάκα.

Ο Κώστας Αντωνιάδης είπε τα εξής:

«Είναι γνωστό ότι είχα εκφράσει την επιθυμία μου να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και δη με τον Δήμο Καβάλας. Είχαμε μπει σε μια διαδικασία μέσω της ΝΟΔΕ προκειμένου να γίνει μια δημοσκόπηση ενόψει των τριών ενδιαφερομένων εμού, του κ. Κλειτσιώτη και της κ. Τσανάκα, δυστυχώς όμως οι διαδικασίες δεν τελεσφόρησαν με αποτέλεσμα το θέμα να σέρνεται μέχρι σήμερα. Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση κι έχω δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρομαι πια να είμαι υποψήφιος για το Δήμο της Καβάλας. Η Δήμητρα Τσανάκα είναι ένας άνθρωπος αυτοδιοικητικός, έχει γνωρίσει την τοπική αυτοδιοίκηση ήταν πάρα πολλές οι θητείες ως δημοτική σύμβουλος και νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα».

 

Προηγούμενο άρθρο

Αλφαβητοπαρέλαση: Οριστικά Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Επόμενο άρθρο

Το δημόσιο διεκδικεί το Κάτω Νοσοκομείο