Dark Mode Light Mode
ΕΝΩΣΗ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 82-63
ΑΟΚ- Απόλλων Καλαμαριάς 0-3: Το τελευταίο εντός έδρας μαρτύριο
Πορεία με όραμα: Η διακήρυξη και οι πρώτοι υποψήφιοι

ΑΟΚ- Απόλλων Καλαμαριάς 0-3: Το τελευταίο εντός έδρας μαρτύριο

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Με ήττα έκλεισε ο ΑΟΚ τα εντός έδρας παιχνίδια του, στο φετινό πρωτάθλημα. Ηταν μια ακόμη απογοητευτική εμφάνιση, παρά την προσπάθεια που έγινε στο β` μέρος.

Ευτυχώς το μαρτύριο τελειώνει την Κυριακή. Οι ελάχιστοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες αλλά και μερικοί δεν μπορούσαν να το… χωνέψουν ότι του χρόνου ο ΑΟΚ θα παίζει στη Γ` Εθνική, εκτός αν αλλάξουν τα δεδομένα με την προσφυγή.

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης παρέταξε τον ΑΟΚ με τερματοφύλακα τον Γιαννίκογλου. Δεξιά στην άμυνα ο Ρεβυθόπουλος και αριστερά ο Παπαργυρίου.

Δυο κεντρικοί αμυντικοί ο Ντουτσαρίδης με τον Γκαρακλίδη. Ελεύθερος στον κάθετο άξονα ο Αρτσε. Πλάγιοι στην μεσοεπιθετική γραμμή ο Κουρέλλας και ο Καρλόπουλος. Στη θέση του σέντερ φορ ο Πάλλας.

Στα πρώτα 45 λεπτά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα. Ο ΑΟΚ ελάχιστα απείλησε, την αντίπαλη εστία. Ενώ η γκρίνια(δικαιολογημένη) από τους λίγους φιλάθλους άρχισε μετά το 0-1.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε και πολύ η εικόνα του αγώνα. Η Καλαμαριά πέτυχε και ένα τρίτο γκολ ενώ ο ΑΟΚ ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε, να πετύχει πολλά πράγματα.

Το φιλμ του αγώνα

5` Μαρκάρισμα του Πάλλα από τον Μπερτέν μέσα στην περιοχή, οι γηπεδούχοι ζητάνε πέναλτι.

16` Το 0-1 με φάουλ του Πέλκα.

24` Πάσα του Πέλκα στο κενό χώρο, ο Τίκο το 0-2 στην κενή εστία.

31` Φάουλ Προβατίδη έξοχη απόκρουση του Γιαννίκογλου σε κόρνερ.

39` Φάουλ του Καρλόπουλου, η μπάλα άουτ.

43` Σουτ του Αρτσε από καλή θέση άουτ.

45` Σουτ του Τίκο, δεξί κάθετο δοκάρι.

49` Ο Αρτσε αστοχεί από καλή θέση.

68` Ο Πόποβιτς έφυγε μόνος του στο κενό χώρο, από πάσα του Μωυσίδη, απέφυγε τον Γιαννίκογλου και με πλασέ έκανε το 0-3.

73` Ο Ρασίντ από πολύ κοντά πλασάρει και η μπάλα βρίσκει το δοκάρι μετά από απόκρουση του Καρατζιοβαλή.

85` Ο Αναστασίου μόνος του σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Κίτρινες κάρτες: Ντουτσαρίδης, Μωυσίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κυριαζίδης από τον Έβρο.

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: 32 Γιαννίκογλου, 19 Ρεβυθόπουλος, 6 Ντουτσαρίδης, 89 Γκαρακλίδης, 3 Παπαργυρίου, 16 Ντομί, 18 Μαυρίδης, 88 Κουρέλλας, 10 Αρτσε, 8 Καρλόπουλος, 11 Πάλλας.

Αλλαγές

57` Παπαδόπουλος στη θέση του Αρτσε.

62` Καζαντζίδης στη θέση του Ντομί.

70` Ρασίντ στη θέση του Μαυρίδη

Πάγκος: 93 Τιγγιρίδης, 24 Καζαντζίδης, 7 Παπαδόπουλος, 5 Πόπτσης, 9 Ρασίντ, 99 Δρίτας, 33 Αλεξανδρής.

Απόλλων Καλαμαριάς: 1 Καρατζιοβαλής, 4 Τσερκέζος, 24 Ποζατζίδης, 93 Μπερτέν, 21 Βέργος, 23 Μωυσίδης, 8 Προβατίδης, 77 Τίκο, 22 Πέλκας, 9 Πόποβιτς, 14 Ναλμπάντης.

Αλλαγές

63` Πιτσόκος στη θέση του Τίκο.

70` Βέντζιος στη θέση του Μωυσίδη.

79` Αναστασίου στη θέση του Πέλκα.

Πάγκος: 21 Βασιλειάδης, 20 Παρμαξίδης, 7 Πιτσόκος, 18 Βλάχος, 11 Αναστασίου, 3 Βέντζιος, 10 Καθάριος.

*Η συνέντευξη τύπου

*Μιχάλης Ιορδανίδης: « Ξέρουμε ότι το τελευταίο χρονικά διάστημα η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη και η καλύτερη. Γνωρίζαμε ότι η Καλαμαριά διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, με νέους φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές μου κατά διαστήματα έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν τον αντίπαλο στα μάτια. Δημιουργήσαμε φάσεις αλλά η Καλαμαριά ήταν καλύτερη. Σε όλη τη διάρκεια ήταν καλύτερη. Διαθέτει ποδοσφαιριστές που έχουν στόχο, να παίξουν σε μεγαλύτερες ομάδες. Χάσαμε μ` ένα βαρύ σκορ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Είναι 12-13 παιδιά που τραβάνε όλο το βάρος. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και κάρτες. Έμεινε μια αγωνιστική για να τελειώσει η αγωνιστική σεζόν. Εύχομαι στην Καλαμαρά και στο φίλο μου τον Αλέξη, καλή συνέχεια. Πραγματικά παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο. Επίσης εύχομαι η Καβάλα να βρει την τύχη της».

 

 

 

 

*Αλέξης Αλεξίου(προπονητής Απόλλων Καλαμαριάς): « Ήρθαμε στην Καβάλα για να παίξουμε ένα παιχνίδι ελεύθερα. Κατά διαστήματα ήμασταν παίξαμε πολύ καλά. Τα παιδιά στο β` γύρο παίζουν τέτοιο ποδόσφαιρο που είδατε σήμερα(χθες). Προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Το παιχνίδι δίκαια το κερδίσαμε. Νομίζω ότι στο β` γύρο έχουμε αδικήσει πολύ τον ευατό μας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και αν δεν υπήρχε η διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε, ο Απόλλων θα ήταν στην τετράδα. Δυστυχώς σε πολλά παιχνίδια μας στέρησαν τη νίκη. Εμείς δημιουργούμε μια καινούρια ομάδα στο β` γύρο , προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά της Καβάλας και είναι λυπηρό να βλέπω αυτή την ομάδα, να βρίσκεται στα κάτω της. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που έχει βγάλει πολλούς παίκτες. Δεν φταίει ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες.

Δυστυχώς βλέπω την Καβάλα και είναι κρίμα να πέσει κατηγορία. Εύχομαι γρήγορα στην πόλη να δραστηριοποιηθούν και να φέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει.

Είναι κρίμα για το σύλλογο».

 

Προηγούμενο άρθρο

ΕΝΩΣΗ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 82-63

Επόμενο άρθρο

Πορεία με όραμα: Η διακήρυξη και οι πρώτοι υποψήφιοι