Dark Mode Light Mode

ΑΟΚ- Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-1: Βρίσκει ρυθμό ο Παππάς

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
Με κορυφαίο τον Χάρη Παππά, ο ΑΟΚ πέτυχε φιλική νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, χωρίς να συναντήσει πολλές δυσκολίες. Κέρδισε μάλλον εύκολα. Θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ.

Είχε τον έλεγχο σ` ένα παιχνίδι με χαλαρό τέμπο, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που όπως αναμενόταν επηρέασε αρνητικά τις προσπάθειες των 22 παικτών.
Ο Εθνικός απείλησε ελάχιστα την εστία του ΑΟΚ. Εχει μερικούς παίκτες που διαθέτουν εμπειρίες σε αυτό το επίπεδο, όπως ο Δανίδης, ο Φυσέκης, ο Φλώρος και ο Ελληνίδης.

Ο Γιάννης Ισπυρλίδης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Φιρινίδη, δεξιά στην άμυνα τον Μπαντάνη, αριστερά τον Νύρλο. Δυο στόπερ ο Μπάτζιος με τον Ιορδανίδη. Στη μεσαία γραμμή, ο Αμβρόσιος και ο Διαμαντίδης. Πιο μπροστά στον άξονα ο Ζουνίνιο. Ο Βραζιλιάνος έκλεινε και σαν δεύτερος σέντερ φορ.

Πλάγια στην επίθεση ο Παππάς με τον Μπρατσιάνη. Στη θέση του σέντερ ο Πόποβιτς.
Στο β` μέρος πήγε σέντερ φορ ο Μπρατσιάνη με πλάγιους Βιτλή και Παππά.

Στα πρώτα 45 λεπτά, ο ΑΟΚ έδειξε ένα θετικό πρόσωπο. Πέτυχε ένα γκολ και απείλησε αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, κυρίως χάρη στις προσπάθειες από δεξιά του Παππά. Εκμεταλλεύτηκε τα κενά που ήταν αρκετά στο κέντρο του Εθνικού. Το ματς δεν είχε ρυθμό αλλά σε αυτό έφταιξε σε μεγάλο βαθμό, η αφόρητη ζέστη.
Στην επανάληψη δεν είχαμε πολλές φάσεις. Οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν φρεσκάδα. Φαινόταν στις κινήσεις τους. Οι έξυπνες προσπάθειες του Παππά, έδωσαν το κάτι παραπάνω στον ΑΟΚ. Οι πολλές αλλαγές και στις δυο ομάδες, επηρέασαν ακόμη περισσότερο το ρυθμό του αγώνα. Ο Πόποβιτς ήταν στις φάσεις αλλά του έλειψε το γκολ.
Ο ΑΟΚ έχει μέχρι τώρα 3 χαμένα πέναλτι στα φιλικά που έχει δώσει. Ο Μπρατσιάνη στην Πέρνη, ο Πόποβιτς με τον Ορφέα και ο Παππάς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Δεν αγωνίστηκε ο Κοσμίδης λόγω τραυματισμού.
Το φιλμ του αγώνα
5` Σουτ του Πόποβιτς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι,
7` Μόνος του ο Κυριζάκης, πλασάρει πάνω στον Φιρινίδη.
10` Έξοχη πάσα του Παππά, ο Ζουνίνιο με σουτ το 1-0. Ωραίο και το τελείωμα του Ζουνίνιο.
21` Σέντρα από τα δεξιά ο Μπατάνης, ο Πόποβιτς από κοντά σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.
29` Κεφαλιά Ζουνίνιο από καλή θέση άουτ.
39` Σουτ Πόποβιτς, λίγο άουτ από καλή θέση.
60` Κάθετη πάσα του Παππά, μόνος του ο Μπρατσιάνη, πλασάρει για να σώσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
67` Ο Πόποβιτς αστοχεί από καλή θέση.
72` Ανατροπή Διαμαντίδη από Λειβαδιώτη, σφυρίζεται πέναλτι. Εκτελεί ο Παππάς, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
80` Πάσα του Διαμαντίδη, σε κενή εστία ο Παππάς με πλασέ το 2-0.
90` Ο Φλώρος με πέναλτι το 2-1.
Εκτός από τον Παππά, ο Ζουνίνιο, ο Διαμαντίδης και ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, περνάνε στους διακριθέντες. Για λίγο αγωνίστηκε ο αδελφός του Ντιέ, που ήρθε να δοκιμαστεί. Γνώριμος στο περιβάλλον, αφού ήταν και στην Κ-20 του ΑΟΚ.
Οι συνθέσεις.
ΑΟΚ: 1 Φιρινίδης, 2 Μπατάνης, 3 Νύρλος, 4 Ιορδανίδης, 5 Μπάτζιος, 6. Α. Παπαδόπουλος, 7 Παππάς, 8 Διαμαντίδης, 9 Μπρατσιάνη, 10 Ζουνίνιο, 11 Πόποβιτς.
Έπαιξαν και οι: 12 Παπαδιώτης, 13 Βιτλής, 14 Σταματόπουλος, 15 Αθανασίου, 16 Παρμαξίδης, 17 Γαβριηλίδης, 18 Μπλιός, 19 Κυγάης, 21 Καρακεϊσογλου, 22 Χρυσαλίδης, Ντιέ(αδελφός του Σερζ).

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 1 Φυσέκης, 2 Αμπραχαμιάν, 5 Άχπα, 7 Γκαϊδατζής, 10 Ελληνίδης, 6 Κοιλιάρης, 8 Κοσκολός, 11 Κυριζάκης, 4 Λειβαδιώτης, 3 Τσαμουρλίδης, 9 Δανίδης.
Έπαιξαν και οι: 2 Αγγελακάκης, 6 Δούπας, 13 Θάνος, 19 Καραπατσιάς, 14 Πελτέκης, 15 Συριτούδης, 18 Φλώρος, 16 Σαραντάκης.

*Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής
Τη Δευτέρα θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ενώ στις 5/9 θα ακολουθήσει εκείνη του Κυπέλλου της κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις διοργανώσεις της ερασιτεχνικής κατηγορίας αναφέρει:
«Η κλήρωση για το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής 2014-2015 θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ (αίθουσα Δ.Σ.), ενώ στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα θα διενεργηθεί την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής».

*Αστέρας Καβάλας: Πήρε Λαμπρόπουλο, επέστρεψε ο Ζαρωτιάδης
Τον 29χρονο Σωτήρη Λαμπρόπουλο από την Αγία Βαρβάρα απέκτησε ο Αστέρας. Έχει ύψος 1,80 και παίζει στις θέσεις 1-2.
Είναι ο τρίτος παίκτης από την Αγία Βαρβάρα που μεταπηδά στο ρόστερ του Αστέρα, στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Έχουν προηγηθεί ο Αθανασιάδης και ο Χαριζάνης.
Εν τω μεταξύ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Καβαλιώτικου συγκροτήματος, επέστρεψε ο έμπειρος Γιάννης Ζαρωτιάδης που αποτελεί μια από τις σημαίες του συλλόγου. Είναι πλέον 35 χρονών με ύψος 1,99.

 

Προηγούμενο άρθρο

Λίγες ελπίδες για την εξισωτική αποζημίωση

Επόμενο άρθρο

Τα χθεσινά φιλικά των ομάδων της Γ` Εθνικής