Dark Mode Light Mode

ΑΟΚ: Ζητούνται… οικονομικές ανάσες

Στον ΑΟΚ είναι προβληματισμένοι με το οικονομικό.

Η ομάδα προχωράει μια χαρά όσον αφορά την πορεία της, στη Β` Εθνική. Μάλιστα με λίγες μέρες προετοιμασίας βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή. Το θέμα είναι να πάρει ανάσες το ταμείο της ΠΑΕ.

Μέχρι τώρα είναι γνωστό ότι το «κουπί» στο οικονομικό, το έχει τραβήξει ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης.

Εχει φτάσει στα όρια του και είναι λογικό κάπου να προβληματίζεται για τη συνέχεια. Δεν είναι δυνατό να σηκώνει όλο το βάρος. Δε μπορεί να το αντέξει.

Γίνονται προσπάθειες να βρεθούν λύσεις και υπάρχει πίστη ότι… κάτι θα γίνει. Το ποσό που θα χρειαστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι μεγάλο, για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και να αλλάξει κατηγορία. Ο Τσοκτουρίδης έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια αλλά χρειάζεται συμπαραστάτες στο οικονομικό.

Επίσης έχει δηλωθεί ότι το Γενάρη θα γίνουν μεταγραφές. Οι μεταγραφές θα επιβαρύνουν περισσότερο, το ταμείο της ΠΑΕ. Χρειάζονται προκαταβολές κτλ. Τα έσοδα μέχρι τώρα από τα διαρκείας αλλά και από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων, έχουν πάει για λειτουργικά έξοδα.

Χρειάζεται μεγαλύτερες… ενέσεις. Ο ΑΟΚ ψάχνει να βρει λύσεις, περιμένοντας περισσότερη βοήθεια από την τοπική κοινωνία στην προσπάθεια που κάνει, για επιστροφή στη Σουπερ Λιγκ.

 

Προηγούμενο άρθρο

Μικροπροβλήματα από νοτιά και βροχές

Επόμενο άρθρο

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη τα Γυμνάσια και τα Λύκεια στο Ν.Καβάλας