Dark Mode Light Mode

ΑΟΚ: Με άλλον αέρα περιμένει το Θρασύβουλο

Ο ΑΟΚ παίζει τη Δευτέρα στις 16. 30 με τον Θρασύβουλο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Μετά τις δυο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη, έχει άλλον αέρα.

Στο παιχνίδι που έρχεται ο Θρακιώτης τεχνικός δεν υπολογίζει τον Ενσαλίβα που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο ματς με την Παναχαϊκή. Ο Σερζ Ντιέ που συμπλήρωσε κάρτες μάλλον θα παίξει με την ομάδα της Φυλής και θα εκτίσει σε άλλη αγωνιστική.

Η προετοιμασία του ΑΟΚ θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή και αμέσως μετά ο Βασιλακάκης θα ανακοινώσει την αποστολή. Δεν περιμένουμε ιδιαίτερες αλλαγές. Ο Αναστασόπουλος θα παίξει στη θέση του Ενσαλίβα. Οι υπόλοιποι 10 θα είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν στα δυο τελευταία ματς με Εθνικό Γαζώρου και Παναχαϊκή, δηλαδή οι: Αποστολίδης, Παγώνης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Μαραγκός,

Ντιέ, Μπρατσιάνι, Ντος Σάντος, Χλωρός, Μοκάκε. Ο Πακάλτσης ίσως να είναι στην αποστολή, αυτό θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση.

Η γενική είσοδος για το παιχνίδι θα είναι στα 10 ευρώ και για τους μαθητές 5 ευρώ.

Στη βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές ο ΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση με 7 βαθμούς. Προηγούνται με 10 η ΑΕΛ Καλλονής και ο Πανσεραϊκός. Στους 9 βαθμούς είναι ο Εργοτέλης. 7 βαθμούς έχουν η Νίκη Βόλου, ο Φωκικός και ο Παναιτωλικός.

*Συνάντηση με ΠΑΕ το γυναικείο τμήμα της ΛΦΚ

Μετά από πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΟΚ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δ. Σ της Λέσχης Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης.

Τα μέλη της ΛΦΓΚ πρότειναν συγκεκριμένες παρεμβάσεις που με τη συμπαράσταση της ΠΑΕ και των ποδοσφαιριστών της μπορούν να πραγματοποιηθούν, ώστε ο ΑΟΚ να αναδείξει το κοινωνικό του πρόσωπο. Η ΛΦΓΚ ζήτησε καλύτερες τιμές για τα εισιτήρια του γυναικείου φύλλου ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εν λόγω φιλάθλων. Επίσης συζητήθηκε η περίπτωση με τα άνεργα ζευγάρια.

*Ο Βύρων στις 15. 45 με Δόξα Θεολόγου

Αλλαγή στην ώρα έναρξης του σημερινού αγώνα στο «Βερούλειο». Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15. 45 αντί στις 16. 15 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

 

Προηγούμενο άρθρο

Σουπερ Λιγκ ΕΠΣΚ: Στη Χρυσούπολη το ντέρμπι

Επόμενο άρθρο

Οι εφορίες που καταργούνται γίνονται… ΚΕΠ