Dark Mode Light Mode

ΑΟΚ- Παναιγιάλειος 2-0: Μέτρησε η ουσία

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο ΑΟΚ προκρίθηκε δύσκολα στη Γ` φάση, όπου πλέον στο «Ανθή Καραγιάννη» με την ΑΕΚ.

Σ` ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Παναιγιάλειος αποδείχθηκε ένας αξιόμαχος αντίπαλος. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και η εμφάνιση του ΑΟΚ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Απλά είχε ουσία στο παιχνίδι του, αυτό μέτρησε.

Ο Κώστας Βασιλακάκης ξεκίνησε με βασικό σχήμα. Μόνο ο Ντος Σάντος δεν ήταν στην ενδεκάδα, ούτε καν στην αποστολή. Στη θέση του έπαιξε ο Πλιάγκας που και πάλι σκόραρε.

Ο Αποστολίδης κάτω από τα γκολπόστ, στην άμυνα δεξιά ο Παγώνης, αριστερά ο Γελαδάρης και στο κέντρο Μαραγκός- Τριποτσέρης. Στη μεσαία γραμμή ο Ντιέ και ο Ενσαλίβα ήταν οι δυο αμυντικοί μέσοι. Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής και στον κάθετο άξονα, ο Μοκάκε, ο Πλιάγκας, ο Μπρατσιάνι και ο Χλωρός.

Αυτή τη φορά ο Χλωρός στα πλάγια δεξιά, ο Πλιάγκας πλάγια στα αριστερά και Μοκάκε- Μπρατσιάνι δίδυμο στην επίθεση. Κλασσικό 4-4- 2 από τον Θρακιώτη τεχνικό. Στα πρώτα 45` λεπτά, ο ΑΟΚ προηγήθηκε γρήγορα, διώχνοντας το άγχος. Ηταν κάτι που το ήθελε. Ο Παναιγιάλειος πάντως βγήκε στην επίθεση και μετά το 20`, ήταν απειλητικός προς την εστία του Αποστολίδη. Ο ΑΟΚ προσπαθούσε περισσότερο από τα πλάγια και έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Μπρατσιάνι.

Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος πίεσε για την ισοφάριση, είχε δοκάρι. Ο ΑΟΚ δυσκολεύτηκε πολύ στην παραγωγή φάσεων. Απείλησε ελάχιστα.

Θύμισε λίγο το ματς με Θρασύβουλο αλλά ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά. Ο Πλιάγκας βρήκε κενό χώρο και στο 79` έκανε το 2-0.

Το φιλμ του αγώνα

4` Πάσα του Πλιάγκα, ανατροπή του Μπρατσιάνι από Μπαλτιμά, σφυρίζεται πέναλτι. Εκτελεί ο Ενσαλίβα το 1-0.

19` Ο Μπαλτιμάς προλαβαίνει στο τσαφ, τον Μοκάκε που τρύπωσε στην περιοχή.

34` Σέντρα Γελαδάρη, κεφαλιά Μπρατσιάνι λίγο άουτ.

37` Σπουδαία απόκρουση Αποστολίδη σε κόρνερ μετά από ωραία προσπάθεια και σου του Σκαρτσίλα.

60` Σουτ του Αργυρόπουλου η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

79` Πάσα Μοκάκε, ο Πλιάγκας μόνος του με πλασέ το 2-0.

90` + Ο Γελαδάρης απομακρύνει πάνω από τη γραμμή την κεφαλιά του Μπουλούμπαση.

Ο διαιτητής Τοπούζης από τη Θράκη, έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπαλτιμά, Παγώνη, Πλιάγκα, Σούλη.

Οι συνθέσεις

ΑΟΚ: 1 Αποστολίδης, 6 Γελαδάρης, 3 Παγώνης, 77 Ντιέ, 2 Τριποτσέρης, 16 Μαραγκός, 10 Ενσαλίβα, 8 Μοκάκε, 7 Χλωρός, 11 Πλιάγκας, 92 Μπρατσιάνι.

Αλλαγές

59` Μιγιάτοβιτς στη θέση του Μπρατσιάνι

65` Ντόσης στη θέση του Χλωρού

82` Αναστασόπουλος στη θέση του Πλιάγκα

Πάγκος

30 Σουλογάνης, 44 Παπαγερίδης, 28 Μιγιάτοβιτς, 99 Ντόσης, 22 Καπνόπουλος, 9 Ποσίνκοβιτς, 14 Αναστασόπουλος.

Παναιγιάλειος: 1 Μπαλτιμάς, 2 Σανδραβέλης, 3 Παπαχρήστος, 6 Μαυρόπουλος, 7 Μπούνας, 9 Διαμαντόπουλος, 16 Σούλης, 21 Γκοτσούλιας, 32 Λαζανάς, 55 Π. Παπαδόπουλος, 99 Σκαρτσίλας.

46` Αργυρόπουλος σε θέση Παπαδόπουλου

46` Ακπαρίδης σε θέση του Διαμαντόπουλου

73` Μπουλούμπασης στη θέση του Σανδραβέλη.

Πάγκος

88 Καραδάης, 5 Ακπαρίδης, 10 Αργυρόπουλος, 11 Μπουλούμπασης, 27 Γ. Παπαδόπουλος, 28 Μπουρλάκης, 20 Θεοφανόπουλος.

*Μεγάλες προσπάθειες από τους ανθρώπους του γηπέδου- Φάνηκε η καλή δουλειά

Από χθες το πρωί έβρεχε χωρίς σταματημό και οι άνθρωποι του σταδίου, έκαναν μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να είναι κατάλληλος για τη διεξαγωγή του αγώνα. Πάντως φάνηκε και η καλή δουλειά που έγινε στο χόρτο το καλοκαίρι που πέρασε. Πρώτη φορά ίσως μετά από πολλά χρόνια, με τόση βροχή και ο χλοοτάπητας άντεξε σε μεγάλο βαθμό.

*Μπράβο στον κόσμο

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες περίπου 500 φίλαθλοι βρέθηκαν χθες στο «Ανθή Καραγιάννη». Βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της ομάδας.

Στο ημίχρονο αντιπροσωπία της ΛΦΚ και ΣΦΑΟΚ αντάλλαξαν λάβαρα με τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, που είχαν μια πολιτισμένη παρουσία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ταξιδεύοντας πολλά χιλιόμετρα.

 

Προηγούμενο άρθρο

Απειλούν με κινητοποιήσεις οι κτηνοτρόφοι

Επόμενο άρθρο

4' O Ενσαλίβα απο τα 11 μέτρα το 1-0.