Dark Mode Light Mode

ΑΟΚ: Τελειώνει το σήριαλ με τους δυο ξένους

ΑΟΚ: Τελειώνει το σήριαλ με τους δυο ξένους
Στον ΑΟΚ υπάρχει η πεποίθηση ότι την εβδομάδα που διανύουμε, θα τελειώσει το σήριαλ με τη συμμετοχή των δυο ξένων, Ζουνίνιο και Πόποβιτς, σε επίσημα παιχνίδια.
Το θέμα έχει περάσει στην τελική ευθεία και στις τάξεις της ομάδας, ελπίζουν ότι είναι ζήτημα χρόνου, να εκδοθούν τα δελτία τους.
Περιμένει η ΕΠΟ τις μπλε κάρτες των δυο παικτών από τις ομοσπονδίες της Σερβίας και τη Βραζιλίας, προκειμένου επιτέλους να λυθεί το πρόβλημα ευνοϊκά για την ομάδα της Καβάλας.
Η διακοπή μάλλον ωφέλησε σε αυτό το ζήτημα. Αν γινόταν πρωτάθλημα χθες, ο Γιάννης Ισπυρλίδης πάλι δεν θα τους είχε στη διάθεση του.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές επανέρχονται στις προπονήσεις μετά το Κυριακάτικο ρεπό.
Προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου. Δεν υπάρχουν τραυματίες αλλά και τιμωρημένοι, εν όψει του αγώνα της Κυριακής εκτός έδρας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Ο Παππάς και ο Κοσμίδης που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κυπέλλου με την Αρναία για προληπτικούς λόγους, θα επανέλθουν την Κυριακή στο ματς πρωταθλήματος, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει μέχρι τώρα νίκη στις δυο πρώτες αγωνιστικές.

*Ορφέας Ελ: Αγώνας δρόμου για Μουρατίδη
Ο Αργεντινός Φράνκο Τορεζάνι τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική για την αποβολή του στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Χάνει οπότε, όπως αναμενόταν το ματς της Κυριακής στον Αρη Ακροποτάμου.
Επίσης εκτός της μιας αγωνιστικής επιβλήθηκε και πρόστιμο 20 ευρώ. Η απουσία του Αργεντινού είναι μεγάλη απώλεια, αφού έδειχνε να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
Σήμερα οι παίκτες του Ορφέα επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το Κυριακάτικο ρεπό. Προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα του Σαββάτου μετά την αναβολή του φιλικού αγώνα με το Παγγαίο. Ο τραυματισμός του Μπάμπη Μουρατίδη απασχολεί τον Δημήτρη Μαγκαφίνη, που τον θέλει έτοιμο στο ντέρμπι με τον Αρη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα ανεβάσει στροφές αυτή την εβδομάδα και την Παρασκευή, θα κριθεί αν είναι σε θέση να παίξει στο πρώτο Καβαλιώτικο ντέρμπι του 1ου ομίλου. Μάλλον θα είναι στην αποστολή.
Ο Ευθύμης Πελεκανάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη μύτη και συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς.

*Βυζάντιο: Ανεβάζει στροφές ο Καρλόπουλος
Ο Κύδων Καρλόπουλος που αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Βυζαντίου, ανεβάζει στροφές και δεν αποκλείεται ο Νίκος Καραμπιμπέρης να τον υπολογίσει στο ματς που έρχεται με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που είναι το πρώτο εντός έδρας, της φετινής περιόδου.
Ο προπονητής του Βυζαντίου δεν θα έχει στη διάθεση του, τον τιμωρημένο Νίκο Σουμουλίδη που θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Παπαδόπουλος.
Από εκεί και πέρα επιστρέφει ο Μωυσής Τριανταφυλλίδης, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Θα πάρει τη θέση του, στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.
Στο στρατόπεδο της ομάδας τραυματίες είναι ο Μεντής και ο Μουρατίδης, που η διακοπή ωφέλησε στην αποθεραπεία τους. Αυτή την εβδομάδα θα φανεί κατά πόσο είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τον Εθνικό, όπου ο στρατευμένος Κουμπρόγλου είναι ένα ακόμη ερωτηματικό για το αν είναι έτοιμος 100% να βοηθήσει μετά την απουσία του, για περίπου 20 μέρες, λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεων.

*Αρης Ακροποτάμου: Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Σεφερίδης
Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου που είχαν οι παίκτες, επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις κάτω υπο τις οδηγίες του Στέλιου Ιγνατιάδη.
Στο στρατόπεδο του Αρη, δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής με τον Ορφέα, ο Ηλίας Σεφερίδης που τιμωρήθηκε με 1αγωνιστικής και 20 ευρώ πρόστιμο για την αποβολή του στο ματς κυπέλλου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Ο Στέλιος Ιγνατιάδης προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει βασικούς στον κεντρικό άξονα της άμυνας, τους Τσέπα και Σολακίδη. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ιγνατιάδη, σ` ένα καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια, μετά τις δυο πρώτες ήττες από τη Θύελλα Φιλώτα εντός και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εκτός.

 

Προηγούμενο άρθρο

Στο κυνοκομείο χθες ο «Αίσωπος»

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014