Dark Mode Light Mode

ΑΟΚ- Φωστήρας 0-0 : Πίστωση χρόνου αλλά και μεταγραφές

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Περίπου 200 φίλαθλοι βρέθηκαν  το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» για να παρακολουθήσουν το φιλικό του ΑΟΚ με το Φωστήρα.

Η εικόνα της Καβαλιώτικης ομάδας δεν ήταν αρνητική , όμως είναι φανερό ότι θέλει κάτι παραπάνω στο ρόστερ. Παίκτες που θα κάνουν περισσότερα πράγματα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε σχέση με το φιλικό της Χρυσούπολης, είδαμε μια πιο «λογική» ενδεκάδα. Ο νέος ΑΟΚ, θέλει πίστωση χρόνου και μεταγραφές. Απλά είναι τα πράγματα. Σαφώς ο Φέρνερ δεν έχει μαγικό ραβδί. Θέλει όμως και ποιοτικούς παίκτες το ρόστερ. Μάλλον σε όλες τις γραμμές.

Αυτή θα ήταν αν τώρα ξεκινούσε το πρωτάθλημα. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ, είχε καλή παρουσία.

Ο Φέρνερ ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα με τον Γιαννίκογλου κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Ρεβυθόπουλος και αριστερά ο Βαλεριάνος. Δυο στόπερ ο Γκαρακλίδης με το Χόρτσα. Αμυντικοί μέσοι ο Καρλόπουλος και ο Ντουτσαρίδης. Ο Αρτσε είχε ελεύθερο ρόλο στον άξονα. Ο Αλεξίου στη θέση του φορ και πλάγιοι στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος και ο Πάλλας. Στο Φωστήρα ξεκίνησε βασικός ο Γιάννης Κάργας που έφυγε από τον ΑΟΚ, το καλοκαίρι.

Στα πρώτα 45` λεπτά ο ΑΟΚ ξεκίνησε με διάθεση και είχε δυο καλές φάσεις στο πρώτο 15λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα από το 25` και μετά. Γενικά το θέαμα ήταν μετριότατο. Στην επανάληψη οι δυο πρώτες αλλαγές του Φέρνερ ήταν ο Τιζάι στη θέση του γκολκίπερ και ο Παπαργυρίου στη θέση του Βαλεριάνου, στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας. Η αλήθεια είναι ότι το θέαμα δε βελτιώθηκε. Λίγα πράγματα, από τις δυο ομάδες. Ο Φωστήρας απλά είχε καλύτερη κατοχή μπάλας. Λογικό αφού προετοιμάζεται περισσότερο χρόνο από τον ΑΟΚ.

Ο Πάλλας ήταν στους διακριθέντες στα 53` λεπτά που αγωνίστηκε. Αποχώρησε λόγω τραυματισμού. Ο Αρτσε έδειξε και πάλι πολύ καλά στοιχεία αλλά μόνο κατά διαστήματα στο πρώτο μέρος, ενώ θετική ήταν η παρουσία του Καρλόπουλου. Ο Τιζάι με κατοχή μπάλας, ορισμένες φορές φάνηκε επιπόλαιος. Γκαρακλίδης και Χόρτσας, ήταν καλοί στο κέντρο της άμυνας.

Το φιλμ του αγώνα

10` Κόρνερ Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Πάλλα άουτ.

13` Παράλληλη σέντρα του Πάλλα, κεφαλιά από πολύ καλή θέση του Αλεξίου η μπάλα άουτ.

34` Μετά από κόρνερ, πλασέ του Βούζα, μπλοκάρει σωτήρια ο Γιαννίκογλου.

39` Σουτ του Κόντη λίγο άουτ, από λάθος του Ρεβυθόπουλου.

47` Σουτ Πάλλα από τα πλάγια, λίγο άουτ.

49` Καλή εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, η μπάλα άουτ.

65` Πλασέ Καζαμά, ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής ο Τερετίδης με βοηθούς Βερνέζη και Λαζρή.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: 71 Γιαννίκογλου, 19 Ρεβυθόπουλος, 3 Βαλεριάνος, 5 Γκαρακλίδης, 4 Χόρτσας, 6 Ντουτσαρίδης, 7 Πάλλας, 17 Παπαδόπουλος Γρηγόρης, 8 Καρλόπουλος, 10 Αρτσε, 9 Αλεξίου.

Αγωνίστηκαν και οι: Τιζάι, Παπαργυρίου, Τσιφλίδης, Γραμματικός, Γαβριηλίδης, Καζαντζίδης, Κουρέλλας.

Φωστήρας: Μοσχονάς, Αχείμαστος, Κάργας, Καμπάσης, Καζάλας, Εμέκα, Γιαννούλης, Τεγούσης, Βούζας, Κόντης, Παναγιωτόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Τασούλης, Τσιόνης, Κουσούρης, Κολτσίδας, Κακαράς, Μακρίδης, Καζαμάς, Σεκολάρι, Κιμανί, Εμέκα.

*Σήμερα η κλήρωση

Πραγματοποιείται σήμερα στις 12 το μεσημέρι, η κλήρωση του πρωταθλήματος της FootBall Leagke. Ο ΑΟΚ συμμετέχει στο Βόρειο όμιλο.

*Η «παλιά» διοίκηση στο γήπεδο

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης αλλά και αρκετά μέλη της απερχόμενης διοίκησης βρέθηκαν χθες στο «Ανθή Καραγιάννη». Ο Μπάμπης Κουφατζής, ο Πατήρ Άνθιμος, ο Αντώνης Κατσαμακίδης. Από τα δημοσιογραφικά παρακολούθησε την αναμέτρηση και ο Γιώργος Μαραντάς.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

56ο ΦΦΘ 2013: Το πολιτιστικό μας αντίδοτο ενάντια σε κάθε κρίση

Επόμενο άρθρο

Ο Εμπορικός Σύλλογος καταγγέλλει