Dark Mode Light Mode

Απάντηση του Επιμελητηρίου στο ΣΥΡΙΖΑ

Ο θεσμός θα πρέπει να τιμάται με τον ανάλογο τρόπο, δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Άγγελος Τσατσούλης, όταν χθες το πρωί από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα που ανέκυψε με την πρόσκληση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας και να απαντήσει σε όσα δήλωσε το κομματικό στέλεχος Ηλίας Ιωαννίδης.

«Η υπηρεσία μας παρέλαβε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που καταχωρήθηκε στον φάκελο των ανεπιθύμητων και βρέθηκε μόλις προ δύο ημερών. Ουδέποτε μας κάλεσαν προκειμένου να επαληθεύσουν την παραλαβή και ανάγνωση του μηνύματος. Δεν μας κάλεσαν επομένως. Εάν ήθελαν πράγματι να είμαστε εκεί, τότε θα ήμασταν. Εάν σεβόταν τον θεσμό του Επιμελητηρίου, τότε ο κ. Τσίπρας θα μας επισκέπτονταν όπως έπραξαν όλοι οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί. Καθένας φυσικά καλεί όποιον επιθυμεί στις εκδηλώσεις του και δεν διαμαρτύρομαι επ’ αυτού. Δεν είναι κακό να μη μας θέλουν. Αυτή είναι η άποψή τους και τη σέβομαι.

Σε προσωπική συνάντηση που είχα με τον κ. Ιωαννίδη μου ζητήθηκε να παραστώ στην εκδήλωση και να τοποθετηθώ επί τρίλεπτο. Αποδέχθηκα προφορικά και μάλιστα προετοιμάστηκα καταλλήλως, αναμένοντας την επίσημη πρόσκληση. Δεν την έλαβα και φυσικά δεν θεώρησα σωστό να επανέλθω παρακαλώντας για την παρουσία μου. Κανένα προσωπικό πρόβλημα πάντως δεν έχω με τον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ο δε Ηλίας Ιωαννίδης είναι συνεργάτης και φίλος μου», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Διπλή απάντηση - επίθεση του Ηλία Ιωαννίδη

Επόμενο άρθρο

Ο τυχερός αριθμός του Τζόκερ στην Καβάλα !