Dark Mode Light Mode

Απαντήσεις επί απαντήσεων για το νερό του Παγγαίου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ έδωσε χθες στη δημοσιότητα απαντήσεις που έλαβε σε ερωτήσεις βουλευτών του κόμματος, για τα θέματα καταλληλότητας του νερού δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Παγγαίου.

Το υπουργείο υγείας απαντά στην ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ, Κωνσταντινίδου και Γερασιμίδου. Ταυτόχρονα με την ίδια απάντηση το υπουργείο υγείας απαντά σε ερώτηση επίσης τον προηγούμενο Μάιο για το ίδιο θέμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Καραγιαννίδη και Διώτη.

Η απάντηση του υπουργείου υγείας έχει ημερομηνία 7 Ιουνίου. Δεν προσθέτει κάτι καινούριο στα όσα ήδη ξέρουμε. Το υπουργείο υγείας γράφει ότι το θέμα είναι υπό παρακολούθηση, με ελέγχους που συνεχίζονται για το νερό του Δήμου Παγγαίου, έλεγχοι που γράφει στην απάντησή του το υπουργείο γίνονται από τη Διεύθυνση Υγείας της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

Το ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα απαντήσεις στα ίδια ερωτήματα από τα υπουργεία Εσωτερικών, Μακεδονίας Θράκης, Περιβάλλοντος.

Το υπουργείο εσωτερικών απαντά ότι ζήτησε στοιχεία για να ενημερωθεί από την αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας Θράκης. Το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης απαντά ότι είναι αναρμόδιο. Τέλος το υπουργείο περιβάλλοντος – αν και δηλώνει ότι αρμόδιο είναι το υπουργείο υγείας – συμπληρωματικά αναφέρει ότι ζήτησε στοιχεία από την αποκεντρωμένη, για ενημέρωσή του.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Δύο μέρες αεροπορικό – θαλάσσιο σόου

Επόμενο άρθρο

Διεκδίκηση για εξασφάλιση ρύθμισης