Dark Mode Light Mode
Επικίνδυνα τα άδεια σιντριβάνια στο πάρκο
Αποκλείστηκε ο Αρης, έχασε με 4-0 από Φοίβο Κρεμαστής
Νερό αντί για βενζίνη!

Αποκλείστηκε ο Αρης, έχασε με 4-0 από Φοίβο Κρεμαστής

Πλασματική εικόνα αποτελεί το τελικό σκορ. Ο Αρης έπεσε πάνω σ` έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα, είχε χαμένο πέναλτι, είχε δοκάρι και έμεινε με 10 παίκτες από το 64` και μετά. Οι Ροδίτες εκμεταλλεύτηκαν τις στημένες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ενώ ο Αρης στο διάστημα αυτό είχε τον έλεγχο και πίεσε σε μεγάλο βαθμό την αντίπαλη εστία, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Στο γήπεδο της Χαλκίδας ο Φοίβος προηγήθηκε στο σκορ στο 6` μετά από φάουλ του Δελαπόρτα και κεφαλιά του Λαμάι. Στο 20` κέρδισε πέναλτι ο Σεφερίδης από τον Θεοδοσίου. Το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Λουτριώτης είπε όχι. Στο 35` με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Αξιώτης έκανε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Αρης είχε την πρωτοβουλία αλλά σε μια αντεπίθεση δέχτηκε και 3 γκολ από τον Ορφανίδη στο 64`. Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ο Καμπερίδης και όλα τελειώσανε. Στο 82` έκλεισε το σκορ ο Αξιώτης με πλασέ στη δεξιά γωνία.

Οι συνθέσεις.

Φοίβος Κρεμαστής: Λουτριώτης, Μπιλιάς, Λαμάι, Θεοδοσίου, Φωτεινής, Αξιώτης, Τσιβίλογλου, Ν, Γκινής, Θεοδοσίου 73` Ν. Ορφανίδης, Δελαπόρτας 65` Τζαφέρης, Μαθιός, Σ. Ορφανίδης 83` Πεταυράκης.

Αρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Καμπερίδης, Τσέπα, Σεφερίδης, Κάπατζης, Σολακίδης, Μεμούρης, Τσορμπατζής 75` Αλεπίδης , Καραγιαννίδης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης

.

 

Προηγούμενο άρθρο

Επικίνδυνα τα άδεια σιντριβάνια στο πάρκο

Επόμενο άρθρο

Νερό αντί για βενζίνη!