Dark Mode Light Mode

Απολογιστική συνέντευξη τύπου

Απολογιστική συνέντευξη τύπου έδωσαν χθες στο «Στέκι της Νέας Πόλης», ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Κώστας Μορφίδης, η βουλευτής Λάρισας του ίδιου κόμματος Ηρώ Διώτη. Ο Κώστας Μορφίδης είπε στους δημοσιογράφους ότι ολοκληρώθηκε χθες τριήμερο δράσεων του κόμματος στο Νομό Καβάλας, με επισκέψεις στη Νικήσιανη, τη Θάσο, ημερίδα τη Δευτέρα για τα διαχείριση των απορριμμάτων, επίσκεψη χθες το μεσημέρι στα λουτρά των Ελευθερών.

Ο Κ. Μορφίδης εξέφρασε την απογοήτευσή του που στην ημερίδα για τη διαχείριση των απορριμμάτων δεν ήταν ούτε ένας δήμαρχος του Νομού Καβάλας. Κατηγόρησε μάλιστα τον Κωστή Σιμιτσή, ότι πήγε στην ημερίδα, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους πριν αυτή αρχίσει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η κα Διώτη με τη σειρά της επέμενε στα προβλήματα οργάνωσης της πυρασφάλειας στη Θάσο. Είπε ότι για την περίπτωση της Θάσου κι όχι μόνο δεν υπάρχει συντονισμός των υπουργείων. «Το δάσος είναι πηγή πλούτου για το νησί» είπε η βουλευτής. Ζήτησε να προστατευθεί. Σχετικά με την κυβέρνηση, την κατηγόρησε ότι δημιουργεί τεχνητό κλίμα αισιοδοξίας την ώρα που ο κόσμος «είναι καζάνι που βράζει».

Η κα Η. Διώτη μίλησε και για τις κινητοποιήσεις στην Κωνσταντινούπολη και την Τουρκία γενικότερα, δηλώνοντας τη συμπαράστασή της προς τους τούρκους διαδηλωτές, παρομοιάζοντας αυτές τις διαδηλώσεις με παρόμοιες που έγιναν πρόσφατα στην Ελλάδα, με την ευκαιρία της ψήφισης των μνημονίων.

 

Προηγούμενο άρθρο

Αιτία είναι ένα άγνωστο δίκτυο ύδρευσης

Επόμενο άρθρο

Ο ΕΛΓΑ καταλύει τους νόμους