Dark Mode Light Mode

Από την Αγία Παρασκευή στο Βόλο και στο Πήλιο

Πετυχημένη εκδρομή στο Πήλιο και το Βόλο πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο ο σύλλογος κατοίκων Αγίας Παρασκευής. Η εκδρομή είχε περίπου συμμετέχοντες οι οποίοι γύρισαν στην Καβάλα το απόγευμα της Κυριακής, πλήρως ικανοποιημένοι για την εμπειρία που απέκτησαν.
Υπήρξε μάλιστα συνάντηση των εκδρομέων από την Καβάλα με τον νέο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, εντελώς συμπτωματικά στην Πορταριά.
Εκεί ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Καβάλα, φάνηκε πάντως να προτιμά την πόλη στην οποία είναι δήμαρχος, κι αυτό είναι λογικό, Διαφώνησαν ως προς τη σύγκριση και το αποτέλεσμα, έτσι όπως τους το παρουσίασε ο κ. Μπέος, οι εκδρομείς από την Καβάλα.
Ειχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν το λαογραφικό μουσείο του λυκείου των Ελληνίδων Βόλου. Οι εκδρομείς με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου Απόστολο Λυκουρίνο βρέθηκαν στην παραλία του Βόλου, επισκέφθηκαν τα παραδοσιακά τσιπουράδικα της περιοχής, διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου σε κέντρο μέσα στην πόλη του Βόλου.
Ο σύλλογος προετοιμάζει κι άλλη εκδρομή πριν την περίοδο των εορτών. Τώρα ετοιμάζεται για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Από σήμερα Τρίτη αρχίζουν οι πρόβες του χορευτικού συγκροτήματος με σκέψη του συλλόγου αν τα καταφέρει να δημιουργήσει και 2ο χορευτικό συγκρότημα για παιδιά μικρών ηλικιών.

Προηγούμενο άρθρο

Η Λυδία διαμαρτύρεται για το δρόμο που κλείνει

Επόμενο άρθρο

Νίκος Πενταζίδης στους 93,7: « Θα κερδίσουμε την άνοδο με το σπαθί μας»