Dark Mode Light Mode
Νέο επεισόδιο στο σήριαλ του γνωστού κυλικείου
Από την Πέμπτη ανοίγει η διαδικασία – Υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις σε παιδικούς σταθμούς
15 άτομα έκαναν απεργία στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας

Από την Πέμπτη ανοίγει η διαδικασία – Υποβολή αιτήσεων για τις θέσεις σε παιδικούς σταθμούς

Από την Πέμπτη 25 Ιουλίου, ανοίγει η διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής των ενδιαφερόμενων γυναικών για τη φιλοξενία των παιδιών τους σε επιδοτούμενες θέσεις παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών.

Η Αίτηση Συμμετοχής διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της Ε.Ε.Τ.Α.A. της ΚΕΔΕ και του ΕΠΑΝΑΔ.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από 25/07/2013 έως 2/08/2013. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή τους, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ορίζεται η 2/8/2013 και ώρα 14.00μ.μ.

Η «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορεί να υποβληθεί, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν μόνο γυναίκες που είναι μητέρες βρεφών, νηπίων, παιδιών και έχουν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους – μέλους της Ε.Ε. ή είναι Ελληνίδες Ομογενείς ή είναι αλλοδαπές από τρίτες χώρες και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι άνδρες στους οποίους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών τους και εκείνοι που βρίσκονται σε χηρεία.

Οι μητέρες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις: α)να είναι άνεργες ή β)να εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα ή γ)να είναι αυτοαπασχολούμενες.

Εξαιρούνται από την παρούσα πρόσκληση: οι τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και οι υπάλληλοι μόνιμοι και αορίστου χρόνου των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού).

 

Προηγούμενο άρθρο

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ του γνωστού κυλικείου

Επόμενο άρθρο

15 άτομα έκαναν απεργία στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας