Dark Mode Light Mode
Πότε θα ολοκληρωθεί ο παιδικός της οδού Εκάβης;
Αρχές Αυγούστου η προετοιμασία του ΑΟΚ – Ο Μαραντάς συνεχίζει στη θέση του προπονητή
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΛΗ 2013

Αρχές Αυγούστου η προετοιμασία του ΑΟΚ – Ο Μαραντάς συνεχίζει στη θέση του προπονητή

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα, είναι βέβαιο ότι ο Γιώργος Μαραντάς θα συνεχίσει στη θέση στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟΚ.

Απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Γιώργος Μαραντάς διαδέχτηκε ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του ΑΟΚ, το Νίκο Παπαδόπουλο μετά την ήττα μέσα στο Θρασύβουλο, στη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Ηταν όμως από την αρχή στο προπονητικό τιμ της ομάδας, αρχικά ως συνεργάτης του Κώστα Βασιλακάκη. Θεωρήθηκε ότι από τη στιγμή που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, ως κατάλληλος να συνεχίσει. Σε μια εποχή με χαμηλό μπάτζετ και πολλούς νεαρούς παίκτες.

Ο Μαραντάς θα συναντηθεί εντός της εβδομάδας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Τσοκτουρίδη, προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για τη συνέχεια της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία του ΑΟΚ, θα ξεκινήσεις στις αρχές Αυγούστου.

Τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τον Γιώργο Μαραντά στο προπονητικό τιμ, θα γίνουν γνωστά εντός των ημερών.

*Επιστρέφουν Κάπατζης- Γαβριηλίδης

Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα έχουμε φυσικά εξελίξεις στο ρόστερ.

Η βάση θα είναι τα νέα παιδιά που πέρσι το Γενάρη έγιναν επαγγελματίες από την Κ20. Μάλιστα ίσως γίνουν επαγγελματίες και ορισμένοι ακόμη από την ομάδα νέων.

Επίσης θα επιστρέψουν στον ΑΟΚ και οι δανεικοί σε άλλες ομάδες. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν ο Κάπατζης και ο Γαβριηλίδης.

Ο πρώτος έπαιξε για 6 μήνες δανεικός στον Αρη Ακροποτάμου και ο δεύτερος στη Ζάκυνθο.

Από εκεί και πέρα μένει ο Τιγγιρίδης που πέρσι ήταν 3ος τερματοφύλακας πίσω από Αποστολίδη και Σουλογάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Παντελή Ντουτσαρίδη. Στο ρόστερ ίσως μείνουν και οι Κοτίτσας, Πλιάγκας, Καλαγκάνης. Εκτός από το Μιχάλη Ψωμιάδη, υποψήφιος για τις θέσεις των τερματοφυλάκων είναι και ο Λευθέρης Τοπαλίδης, που ξεκίνησε από τον Αστέρα, τη Μεσορόπη και τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Έπαιξε ακόμη σε Δόξα Δράμας και σε αρκετές άλλες ομάδες.

Παρελθόν ο Κάργας που έχει κάνει προσφυγή και μάλλον θα υπογράψει σε σύλλογο της Σουπερ Λιγκ.

*Σε άλλο πόστο ο Κατρακυλάκης;

Ο Στέλιος Κατρακυλάκης δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με τον ΑΟΚ, σε άλλο πόστο. Ακούστηκε το όνομα του, ως υποψήφιος για τη θέση του προπονητή αλλά το πιθανότερο είναι να του γίνει πρόταση, για τεχνικός διευθυντής.

Θέση την οποία γνωρίζει πολύ καλά. Ο Κατρακυλάκης μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε το πιθανότερο είναι να συναντηθεί με παράγοντες του ΑΟΚ.

 

Ενωση: Παραμένει το ενδιαφέρον για Καραποστόλου

«Ζεστό» παραμένει το ενδιαφέρον της Ενωσης για την απόκτηση του Σωτήρη Καραποστόλου, που πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αρη Θεσσαλονίκης.

Ο Καραποστόλου ήδη έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ενωσης. Αρχικά υπήρχε διαφορά στο οικονομικό αλλά στη διάρκεια φάνηκε ότι μπορεί οι δυο πλευρές να τα βρουν. Ο Καραποστόλου κάτω υπό προϋποθέσεις επιθυμεί την επιστροφή του.

Εν τω μεταξύ σήμερα η αύριο, αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα οι μεταγραφές του Καλαϊτζίδη και του Τότσιου.

Δεν αποκλείουμε να ανακοινωθεί και μια τρίτη μεταγραφή. «Παίζει» του Αγγελακόπουλου που δε συνεχίζει στα Τρίκαλα και έχει παίξει πάλι στην Ενωση.

Οσον αφορά τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές δεν είναι σίγουρη η παραμονή του Πιεβάλιτσα, που ίσως παραχωρηθεί σε άλλο σύλλογο της Α2 κατηγορίας.

Θα εξαρτηθεί και από τη διάθεση παραμονής που θα δείξει ο ίδιος.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Πότε θα ολοκληρωθεί ο παιδικός της οδού Εκάβης;

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΛΗ 2013