Dark Mode Light Mode

Αρχικά διάρρηξη, μετά ληστεία

Σε κατοικία στη ΔΕΠΟΣ χθες το μεσημέρι δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο. Την ώρα που έψαχναν για χρυσαφικά επέστρεψε σπίτι της η 58χρονη γυναίκα που διαμένει σε αυτό. Βρήκε τους δράστες στην κρεβατοκάμαρα. Αυτοί πρώτα κάλυψαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μετά της έκλεισαν το στόμα. Της άρπαξαν αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό αλλά και την βέρα της. Στην συνέχεια έφυγαν από το σπίτι. Αφαίρεσαν χρυσαφικά συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

*Δύο άνδρες κάτοικοι Αγίου Χριστοφόρου και Δράμας πιάστηκαν χθες επ’ αυτοφώρω να κλέβουν καλώδια με χαλκό στο Δασικό χωριό Παγγαίου. Στο αυτοκίνητο τους βρέθηκαν καλώδια 300 μέτρων, αξίας 5.000 ευρώ. Αυτά επιστράφηκαν στον Δήμο Παγγαίου αφού σε αυτόν ανήκουν οι εγκαταστάσεις του Δασικού Χωριού.

*Ιδιώτης από την Καβάλα παρήγγειλε συσκευή κινητού τηλεφώνου μέσω διαδικτύου. Πλήρωσε 450 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό. Επειδή το τηλέφωνο δεν το παρέλαβε ακόμη, κατήγγειλε χθες το περιστατικό στην αστυνομία. Υπεύθυνος φέρεται άλλος ιδιώτης, κάτοικος Ρόδου. Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

 

Προηγούμενο άρθρο

Εξώδικο από Ομοσπονδία και Ζαχαροπλάστες

Επόμενο άρθρο

Β. Σαμέρκας – Τ. Βασιλειάδης - Ο δήμος Καβάλας βράβευσε τους ευεργέτες του