Dark Mode Light Mode

Αυτοκίνητα αντίκες και στην Καβάλα το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου

Η εκδήλωση έχει τίτλο ««PEKING TO PARIS MOTOR CHALLENGE» κι είναι σε εξέλιξη.

Περνά και από τη χώρα μας το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της και τις άδειες που έλαβε από την Ελληνική Αστυνομία, αφορά οδικό δίκτυο στις περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και των Περιφερειακών Ενοτήτων Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Πιερίας, Λάρισας, Τρικάλων, Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Το γεγονός αφορά διέλευση αυτοκινήτων αντίκες, γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη των Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου (ΦΙΛΠΑ). Διοργανωτής είναι σωματείο από την Αγγλία με την ονομασία «HERO – ERA».

Παλαιά αυτοκίνητα αντίκες ακολουθούν μια μεγάλη διαδρομή 14.000 χιλιομέτρων. Ξεκίνησαν στις 18 Μάη από το Πεκίνο για να βρεθούν στο τέλος στο Παρίσι. Από την Κωνσταντινούπολη και μετά τα αυτοκίνητα ακολουθούν τη διαδρομή της Εγνατίας Οδού ώστε από την Ηγουμενίτσα να βρεθούν στην Ιταλία.

Η εκδήλωση έχει και τη μορφή αγώνα. Προς το παρόν δεν είναι γνωστές λεπτομέρειες για τη διέλευση τους από την Καβάλα. Αν θα είναι απλή διέλευση ή αν θα περιλαμβάνει διανυκτέρευση και άλλα γεγονότα.

Προηγούμενο άρθρο

Στήριξη του φαρμακείου ζητούν από την Πολιτεία οι φαρμακοποιοί

Επόμενο άρθρο

Δράση ΝΟΘΑΚ στην παραλία της Καλαμίτσας: Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά λέει το παλιό γνωμικό! (φωτογραφίες)