Dark Mode Light Mode

Αύριο ξεκινάει ο νέος ΑΟΚ – Το ραντεβού στις 18.00 στο «Ανθή Καραγιάννη»

Ο νέος ΑΟΚ ξεκινάει αύριο την προετοιμασία του, εν όψει της νέας περιόδου.
Το πρώτο ραντεβού είναι προγραμματισμένος για τις 18.00 στο «Ανθή Καραγιάννη».
Μια εντελώς διαφορετική χρονιά, που κρύβει μέσα της, την περιπέτεια της Γ` Εθνικής. Σε αυτό το δύσκολο ταξίδι, ήρθε η ώρα των φιλάθλων. Αυτή τη φορά η ομάδα είναι στα χέρια ανθρώπων που την υπηρέτησαν στο παρελθόν.
Προσωπικότητες που φόρεσαν τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος.
Σήμερα κάτω υπο την επίβλεψη του Γιάννη Ισπυρλίδη με γυμναστή τον Γιώργο Γουνελά, πραγματοποιείται ένα νέο ξεκίνημα. Το ρόστερ θα διαμορφωθεί γύρω στις 10 Αυγούστου. Χρειάζεται υπομονή.
Σήμερα να περιμένουμε 16-17 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Οι σίγουροι είναι αυτοί που ανακοινώθηκαν μέχρι τώρα.
Ο Παππάς που πέρσι αγωνίστηκε στη Γερμανία με την Ιρντιγκεν, ο Γκαρακλίδης που παρέμεινε στο ρόστερ, ο Γαβριηλίδης από τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ο Π. Σταματόπουλος από τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ο Μπάτζιος από τον Έβρο Σουφλίου, ο Αθανασίου από τον Απόλλων Σμύρνης, ο Κυγάης από την Κ-20 του ΑΟΚ και ο Καραπατσιάς από τον Ηρακλή Καβάλας.
Σήμερα δεν αποκλείουμε μια η δυο εκπλήξεις αλλά το ρόστερ θέλει υπομονή.
Οι μεταγραφικές επαφές συνεχίστηκαν το διήμερο που μας πέρασε.
Ο Φώτης Κηπουρός φαίνεται ότι προτιμήσει ομάδα, Β` Εθνικής και μάλλον απομακρύνεται από τον ΑΟΚ. Είναι σίγουρο ότι θα έρθουν δανεικοί από ΠΑΟΚ και Ξάνθη.
Επίσης στην προετοιμασία θα δοκιμαστούν κάποιοι παίκτες από τοπικές ομάδες του νομού μας.

*Κυκλοφορούν τα διαρκείας
Σήμερα η το αργότερο αύριο θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Οι τιμές έχουν γίνει γνωστές. Στην κερκίδα της Θάλασσας θα τιμούνται 50 ευρώ. Στην κερκίδα κάτω από τα δημοσιογραφικά, θα είναι 60 ευρώ. Στις θέσεις που δε βρέχονται θα είναι των 100 ευρώ.
Θα υπάρχουν και εισιτήρια των 70 ευρώ που θα είναι μετά… συζύγου. Η διοικούσα επιτροπή, δίνει μεγάλο βάρος στο να βοηθήσουν όλοι οι φίλαθλοι στο κάλεσμα για τα διαρκείας.
Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά.
Το Σαββατοκύριακο συνεχίστηκαν οι επαφές με επιχειρηματίες του νομού και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα θετικά.

*Ο ΣΦΑΟΚ κοντά στην προσπάθεια του ΑΟΚ

ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» χαιρετίζει την πρωτοβουλία των Παλαιμάχων να τρέξουν την ομάδα μας στη Γ κατηγορία και να είναι σίγουροι πως με σωστές και υγιείς κινήσεις και προσπάθειες επαναφέροντας τη σταθερότητα και την ομαλή λειτουργία της θα έχουν την αμέριστη και δυναμική συμπαράσταση μας στο ερχόμενο πρωτάθλημα.
Όλοι μαζί δυναμικά παραμερίζοντας τις πικρίες και τη μιζέρια του παρελθόντος να συστρατευτούμε και να επαναφέρουμε την αγαπημένη μας ομάδα εκεί που πρέπει να αγωνίζεται…
Μια ζωή ΑΟΚ!!!

*Ο Μαραντάς στον Φωκικό, πήρε μαζί του: Γιαννίκογλου, Χόρτσα, Καζαντζίδη
Ο Γιώργος Μαραντάς που πέρασε από τον πάγκο του ΑΟΚ πέρσι και πρόπερσι, συνεχίζει την προπονητική του καριέρα στον Φωκικό. Μάλιστα εκεί θα έχει παίκτες, τρείς ποδοσφαιριστές που ήταν πέρσι στο ρόστερ του ΑΟΚ. Πρόκειται για τον Γιαννίκογλου που πέρσι αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, τον Χόρτσα με 14 συμμετοχές και τον Καζαντζίδη με 15 συμμετοχές.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Φωκικός για προπονητή και νέα αποκτήματα…
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ. Γεωργίου Μαραντά στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Στον Φωκικό θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν και ο 21χρονος διεθνής τερματοφύλακας Σεραφείμ Γιαννίκογλου, οποίος δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες στον Πανιώνιο και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν βασικός στην Καβάλα.
Ενώ μέσα στις σημερινές εκπλήξεις είναι και η απόκτηση του Μίμη Χόρτσα (αμυντικός, 23) του Γιάννη Καζαντζίδη (μέσος, 19) και Σταύρο Μάναλη (αμυντικός 20). Οι τρεις πρώτοι, αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν με την Καβάλα ενώ ο Μάναλης φόρεσε τη φανέλα του Αχαρναϊκού».

 

Προηγούμενο άρθρο

Με νέο πρόσωπο ο Ορφέας Ελευθερούπολης - Μαγκαφίνης: « Η ομάδα θα παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Επόμενο άρθρο

Ατμοσφαιρικοί & εμβληματικοί «Πέρσες» Η πτώση μιας αυτοκρατορίας – ο θρίαμβος μιας παράστασης