Dark Mode Light Mode

Βάση τα νέα παιδιά στο νέο ΑΟΚ – Ενωση: Πιάνει δουλειά ο Νίκου

Δε πάει για μεγάλα ανοίγματα στις μεταγραφές

 

Από τη στιγμή που δεν αναμένονται αλλαγές στο ιδιοκτησιακό, είναι βέβαιο ότι ο ΑΟΚ δε θα μπορέσει να μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι.

Εκ των πραγμάτων δε μπορεί να ξοδέψει πολλά χρήματα. Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, ο ΑΟΚ θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ. Επίσης θα γίνουν λίγες ανανεώσεις συμβολαίων και μερικές προσθήκες σε μεταγραφικό επίπεδο.

Το μπάτζετ θα είναι χαμηλό, αφού δε υπάρχει η δυνατότητα αυτή τη στιγμή για κάτι διαφορετικό. Το ρόστερ δε θα έχει πολλούς ποδοσφαιριστές. Το θέμα του προπονητή παραμένει ανοιχτό. Ουδείς ξέρει τι ακριβώς θα γίνει. Ο Μαραντάς περιμένει στο ακουστικό του τις εξελίξεις.

Όσο περνάνε οι μέρες φαίνεται ότι σε διοικητικό επίπεδο δε θα υπάρχουν συνταρακτικές αλλαγές. Μόνο αν βρεθεί κάποιος διαχειριστής που θα τρέξει την ομάδα.

Ο Τσοκτουρίδης παραμένει στη θέση του και μάλλον και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Η στασιμότητα που επικρατεί συνεχίστηκε και χθες.

Το Δ. Σ των Παλαιμάχων του ΑΟΚ εντός των ημερών θα ζητήσει ραντεβού από τον Γιώργου Τσοκτουρίδη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί.

Όσον αφορά τις προσφυγές των παικτών, μάλλον θα προχωρήσουν αυτή την εβδομάδα. Θα είναι καλή είδηση να πάρουν… παράταση. Πάντως δεν αποκλείεται κάποιοι να δεχτούν πρόταση να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ΠΑΕ ΑΟΚ. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Αποστολίδης, ο Παγώνης, ο Κοτίτσας ο Καλαγκάνης, ο Χλωρός, ο Πλιάγκας και ο Ντουτσαρίδης. Για έναρξη της προετοιμασίας το τοπίο είναι θολό.

 

Ενωση: Πιάνει δουλειά ο Νίκου

Ανακοινώνεται σήμερα επίσημα ο Θωμάς Νίκου ως νέος προπονητής της Ενωσης. Επιστρέφει στην Καβάλα μετά από 1 χρόνο. Στη σεζόν που πέρασε ήταν πάλι συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο του Ίκαρου Καλλιθέας.

Μαζί ήταν και για δυο χρόνια στην Ενωση. Ο Νίκου ήταν από την αρχή ψιλά στη λίστα του Παπακωνσταντίνου και επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά που τον ήθελαν ως επικρατέστερο για τον πάγκο της ομάδας.

Ουσιαστικά πιάνει δουλειά από σήμερα για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι ανταγωνιστική και θα έχει ως στόχο των πρωταθλητισμό στην Α2 κατηγορία.

*Κολλάει του Καραποστόλου και Σίμτσακ

Ο Σωτήρης Καραποστόλου και ο Βασίλης Σίμτσακ εξακολουθούν να είναι βασικοί μεταγραφικοί στόχοι της Ενωσης αλλά το θέμα κολλάει στο οικονομικό.

Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και δεν αποκλείουμε να τα βρουν με τον πρόεδρο της ομάδας, προκειμένου να επιστρέψουν μετά από 1 χρόνο, όπου ο Καραποστόλου αγωνίστηκε στον Αρη και ο Σίμτσακ στον Ικαρο Καλλιθέας.

*Ανακοινώνει μεταγραφές

Παράλληλα με την ανακοίνωση του Θωμά Νίκου ως νέου προπονητή της ομάδας, σήμερα θα μάθουμε και τις πρώτες μεταγραφές.

Δεν έχουν βγει ονόματα προς τα έξω αλλά δεν αποκλείουμε να είναι παίκτες που έχουν αγωνιστεί πέρσι στην Α1 κατηγορία.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Επιστολή - διαμαρτυρία του Χωρινού Κων/νου

Επόμενο άρθρο

Έπιασαν αυτούς που μπήκαν στο σπίτι πολιτικού;