Dark Mode Light Mode
Αισιοδοξία Πασχαλίδη για το ΤΕΙ
Βασίλης Λεμονίδης: «Η φωνή του συλλόγου είναι παντού»
Σήμερα ο ΑΟΚ με Νίκη Βόλου στις 16.00

Βασίλης Λεμονίδης: «Η φωνή του συλλόγου είναι παντού»

Λίγα 24ωρα πριν τη γενική συνέλευση και τις εκλογές στον εμπορικό σύλλογο Καβάλας, ο υποψήφιος Βασίλης Λεμονίδης, μίλησε τη Δευτέρα το απόγευμα στην τηλεόραση της Πρωϊνής. Όπως είπε αυτός και οι συνυποψήφιοί του στο ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων περιμένουν κι επιδιώκουν μεγάλη συμμετοχή των μελών του συλλόγου και στη συνέλευση και στις εκλογές.

Αυτή η μεγάλη συμμετοχή, είπε ο Βασίλης Λεμονίδης, θα δείξει τη δύναμη του συλλόγου. Όπως είπε ο σύλλογος διαθέτει σήμερα 570 μέλη, περισσότερα από κάθε άλλη φορά.

Αυτό το στατιστικό στοιχείο τόνισε αναγνωρίζει εμμέσως πλην σαφώς την προσπάθεια που έκανε η προηγούμενη διοίκηση.

Ο Β. Λεμονίδης είπε ότι η κρίση πλήττει όλες τις ομάδες της κοινωνιας, οι έμποροι καταστηματάρχες αντιστέκονται όσο μπορούν. «Στις δυσκολίες της εποχής – είπε – πρέπει οι έμποροι να είναι ενωμένοι» και υποσχέθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου να είναι συμβούλιο για όλα τα μέλη του εμπορικού συλλόγου Καβάλας.

Σχετικά με την παράταξη Ενωτική Κίνηση Εμπόρων ο Β. Λεμονίδης είπε, ότι δημιουργήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν καταστηματάρχες και έμποροι της Καβάλας αποφάσισαν να συνεργαστούν για το συμφέρον τους, για το συμφέρον της αγοράς, αφήνοντας μακριά τα κόμματα και τις κομματικές γραμμές. Εκείνη η αρχική προσπάθεια συνεχίζεται, είπε, τονίζοντας πάντως ότι υποψήφιοι στις εκλογές από πλευράς Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων είναι σε μεγάλο βαθμό νέα πρόσωπα, αφού η παράταξη ως προς τους υποψηφίους της έχει ανανεωθεί σε σχέση με το ξεκίνημά της.

Προτεραιότητά μας θα είναι το παρεμπόριο, ειδικά το καλοκαίρι, είπε ο Β. Λεμονίδης, ο οποίος παρατήρησε ότι τα τελευταία χρόνια με την πρωτοβουλία του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, η φωνή του Εμπορικού Συλλόγου υπήρχε παντού. Ζήτησε νέα ευνοϊκή ρύθμιση για τις εισφορές στο ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ). «Εάν ήθελαν οι τράπεζες – είπε – μπορούσαν να βοηθήσουν περισσότερο τους μικρομεσαίους». Ενώ για το αντίπαλο ψηφοδέλτιο, είπε πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο με κομματικά κριτήρια, το οποίο πάντως η Ενωτική Κίνηση Εμπόρων, σέβεται και ήδη έχει συνεργαστεί με αυτό, κατά την προηγούμενη θητεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Αισιοδοξία Πασχαλίδη για το ΤΕΙ

Επόμενο άρθρο

Σήμερα ο ΑΟΚ με Νίκη Βόλου στις 16.00