Dark Mode Light Mode
Πρόβλημα ...
Βλάσης Τσάκας: « Θα πάρουμε το Γενάρη επτά παίκτες ενδεκαδάτους»
Αναφορά στον υπουργό εσωτερικών για το κοινωνικό παντοπωλείο

Βλάσης Τσάκας: « Θα πάρουμε το Γενάρη επτά παίκτες ενδεκαδάτους»

Ο ΑΟΚ έχασε για την τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και ο προβληματισμός για την πορεία της ομάδας, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο.

Η ομάδα φαίνεται ότι έχει αρκετά προβλήματα. Το κυριότερο απορρέει από την έλλειψη σωστής προετοιμασίας αλλά και από το γεγονός ότι λείπουν οι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Σήμερα  το πρωί έκανε παρέμβαση στο ραδιόφωνο της Πρωινής, ο Βλάσης Τσάκας. Μίλησε για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου, τον ερχομό του Ρασίντ ενώ υποσχέθηκε γενναία μεταγραφική ενίσχυση το Γενάρη. Επίσης πήρε θέση για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν για τον Κονάτε: « Η ήττα από τον Εθνικό Γαζώρου… πόνεσε με τον τρόπο που ήρθε. Γινόμαστε και πάλι υπερβολικοί. Ακούω ότι για όλα φταίει ο Κονάτε. Εγώ επιμένω και σας λέω, ότι έχουμε ένα διαμάντι, το οποίο θα αξιοποιηθεί και θα είναι αυτός που πρέπει αν είναι. Ο Κονάτε έπαιξε μ` ένα πρόβλημα, το οποίο δεν γνωρίζαμε και διαπιστώθηκε στο ημίχρονο. Εκανε ένα λάθος. Μέχρι το λάθος ήταν μακράν ο κορυφαίος παίκτης της άμυνας.

Το να κάθεσαι από την εξέδρα και να κριτικάρεις είναι πολύ εύκολο. Είναι ομάδα που χτίστηκε σε 48 ώρες. Ούτε λεπτό παραπάνω».

*Για την άφιξη του Ρασίντ: « Ο επιθετικός έχει δελτίο με τον ΑΟΚ. Έχει βγει το δελτίο του.

Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα με τις πρεσβείες. Έχουμε βγάλει τα εισιτήρια του Ρασίντ αλλά και του μάνατζερ του, για να καταθέσουμε και να πάρουμε τις βίζες.

Μας ειδοποίησαν ότι το σύστημα δεν είναι έτοιμο. Αποτέλεσμα σήμερα(χθες) να καταφεύγουμε στο Γαλλικό προξενείο της Γκάνας. Μήπως και οι Γάλλοι μας ανοίξουν την πόρτα και έρθει ο παίκτης στην Καβάλα. Ο μάνατζερ του, μ` έχει διαβεβαιώσει ότι είναι έτοιμος να παίξει. Δε ξέρω αν μπορεί να παίξει αμέσως. Όσο έτοιμος και να είναι, θέλει μια εβδομάδα προσαρμογή. Να μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του. Είναι σέντερ φορ, τον είδατε στο παγκόσμιο νέων. Τι άλλο να πω;»

*Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου: « Είχαμε την ατυχία να λείπει ο Καρλόπουλος. Δεν έχει την πολυτέλεια αυτή η ομάδα, να τις λείπει ένας τέτοιος παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά. Αν ήταν ο Καρλόπουλος μπορεί το ματς να ήταν διαφορετικό.

Βέβαια κερδίσαμε τον Κουρέλλα. Είχαμε την ατυχία στην κεφαλιά του Ντομί, που δεν την πιάνει ο καλός Νικοπολίδης, του κάποτε. Αυτός την έπιασε. Δείξτε μου τις ευκαιρίες του Εθνικού Γαζώρου. Σε δυο αντεπιθέσεις μας έβαλε δυο γκολ. Εμείς κάναμε 10 ευκαιρίες για γκολ και δε μπήκε ούτε μια. Τι να κάνουμε;

Τα πράγματα είναι ήρεμα και ήρεμα θα πάνε. Εμείς θα κοιτάξουμε όσο το δυνατό μπορούμε να προσπαθήσουμε σε αυτό το γύρο μέχρι το Γενάρη. Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει. Η ομάδα θα ενισχυθεί τουλάχιστον από επτά παίκτες, ενδεκαδάτους.

Το λιγότερο. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η αλλαγή κατηγορίας. Από εκεί που είσαι προτελευταίος, μπορείς άνετα να βρεθείς στις πρώτες θέσεις. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μακριά. Μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα ...

Επόμενο άρθρο

Αναφορά στον υπουργό εσωτερικών για το κοινωνικό παντοπωλείο